HomeΕΛΛΑΔΑΣουφλί: Με καλώδια και ένα φίμωτρο ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη που είναι στη ΜΕΘ

Σουφλί: Με καλώδια και ένα φίμωτρο ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη που είναι στη ΜΕΘ

«Έκατσαν κι έφαγαν σαν κύριοι» λέει ο αδελφός της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται μια γυναίκα περί τα 70 έτη από το Σουφλί, μετά από την επίθεση που δέχτηκε από ληστές μέσα στο σπίτι της.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (1/7) όταν δυο άγνωστοι άνδρες μπήκαν στο σπίτι της στο χωριό Κυριακή του Σουφλίου για να κλέψουν. Οι δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας από το παράθυρο της κουζίνας που ήταν ανοιχτό, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορέσουν να τη ληστέψουν.

Αφού την ακινητοποίησαν έψαξαν ολόκληρο το σπίτι και πήραν το ποσό των 300 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα, ενώ έφυγαν αφήνοντας δεμένη τη γυναίκα. Η ηλικιωμένη κατόρθωσε να λυθεί και έτρεξε στο σπίτι του αδελφού της για να ζητήσει βοήθεια.

«Η αδελφή μου ήταν εδώ, ήρθε από νωρίς, την Παρασκευή μέχρι τις 10 παρά τέταρτο ήταν εδώ. Πήγε στο σπίτι, από ό,τι μας είπε άκουσε έναν θόρυβο, βγαίνει να κλείσει το παράθυρο. Εκεί την βούτηξε ένας από τα μαλλιά και από τον λαιμό και την τράβηξε. Τη δέσανε με καλώδια. Της δέσανε τα χέρια και τα πόδια και της έβαλαν ένα φίμωτρο. Δύο ήταν αυτοί. Τελικά εκεί έγινε το σώσε. Αναποδογύρισαν τα πάντα μέσα, έκατσαν και έφαγαν σαν κύριοι», είπε ο ίδιος μιλώντας στο Mega.

Πώς συνέβη η επίθεση των δύο ληστών

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες εισέβαλαν από το παράθυρο της κουζίνας, την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να τη ληστέψουν. Πρόκειται, σύμφωνα με μαρτυρίες, για συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού.

Αφού έφυγαν οι εισβολείς με τα κλοπιμαία χρήματα και κάποια χρυσαφικά, το θύμα κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδελφού της. Στο νοσοκομείο η συνταξιούχος έφθασε συνοδεία συγγενικών της προσώπων.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση