HomeHL-LifestyleΝέο βίντεο του Ρόμπι Γουίλιαμς: Γενναιόδωροι οι Έλληνες λέει τώρα, αφού πρώτα άφησε αιχμές ότι είναι κλέφτες

Νέο βίντεο του Ρόμπι Γουίλιαμς: Γενναιόδωροι οι Έλληνες λέει τώρα, αφού πρώτα άφησε αιχμές ότι είναι κλέφτες

Δείτε το

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επανήλθε με ανάρτηση του ο Ρόμπι Γουίλιαμς για να χαρακτηρίσει «γενναιόδωρους» τους Έλληνες επιδεικνύοντας ένα κομπολόι με μπλε χάντρες, δώρο, που κρατούσε.

Η ατάκα του Ρόμπι Γουίλιαμς που δίχασε το κοινό

Μία ατάκα του, που ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε κλέφτες τους Έλληνες κατά τη διάρκεια της συναυλία του, ήταν αρκετή για να επισκιάσει την καθόλα μεγάλη παραγωγή που παρουσίασε στο ελληνικό κοινό.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βρέθηκε την Αθήνα όπου τραγούδησε το βράδυ του Σαββάτου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα στο πλαίσιο του Rock Wave. Στην άρχη της συναυλίας και ενώ χαιρετούσε τον κόσμο που ήταν μπροστά στη σκηνή είπε στο μικρόφωνο. «Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι το γιλέκο, θα το πουλήσουμε αύριο στο ebay».

Αυτή η κουβέντα του έφερε μπαράζ σχολίων στο διαδίκτυο ενώ με μέα του ανάρτηση ο Ρόμπι Γουίλιαμας επανήλθε και αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τους «ζεστούς» και «γενναιόδωρους σε πνεύμα» θεατές επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδειξε επίσης, το κομπολόι με μπλε χάντρες που αγόρασε στη χώρα μας «για το κακό μάτι». «Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμον, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμον για αυτό. Ο θεός να σας έχει καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Δείτε το βίντεο

https://youtube.com/shorts/HfGAcnqwe4w?feature=share

Nωρίτερα σε ανάρτησή του είχε ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό για τη βραδια

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση