HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αλέξης Καλοκαιρινός στα Καμίνια

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός στα Καμίνια

Προτεραιότητα η επίλυση των προβλημάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις γειτονιές των Καμινίων, μιας από τις ιστορικές συνοικίες του Ηράκλειου με πολλά προβλήματα, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη” Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με συνεργάτες του.
Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων που τον υποδέχτηκαν εγκάρδια και να συζητήσει μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν.
kalokairinos_kaminia_4
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημερώθηκε από την πρόεδρο του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων κ. Φιλαρέτη Δαφέρμου-Χρονάκη, την Ειδική Γραμματέα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών κ.Ζαμπία Λαζανάκη, τον υπεύθυνο περιουσίας του ΟΦΗ κ. Αντώνη Κοτσυφάκη και το μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Γιάννη Τσικανδηλάκη και κατοίκους για τα πολλά προβλήματα της περιοχής που αφορούν μεταξύ άλλων στην κυκλοφορία, την καθαριότητα, τα δίκτυα, και την εγκατάλειψη των δημόσιων χώρων. Ο Αλέξης Καλοκαιρινός συζήτησε με τους κατοίκους θέματα όπως η υπογειοποίηση των κάδων όπου είναι εφικτό και η χωροθέτηση εγκαταστάσεων πολιτισμού και αθλητισμού στη συνοικία που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για τη συνολική ανάπλαση της περιοχής.
kalokairinos_kaminia_2
Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε μια από τις βασικές προτεραιότητές του αποτελεί η επίλυση των προβλημάτων στις συνοικίες για να μια καλύτερη ποιότητα ζωής των Δημοτών του Ηρακλείου στη βάση μιας «Χάρτας απαιτήσεων για τις γειτονιές», καθώς θα πρέπει ο δημότης και να διεκδικεί και να ακούγεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση