HomeHL-9Διευκρινήσεις του Εμπορικού Συλλόγου για τα συγχαρητήρια στον βουλευτή των Σπαρτιατών

Διευκρινήσεις του Εμπορικού Συλλόγου για τα συγχαρητήρια στον βουλευτή των Σπαρτιατών

Τι αναφέρει μετά την «κατακραυγή» στα social media

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια επιστολή στον βουλευτή Ηρακλείου με τους Σπαρτιάτες, Μιχάλη Γαυγιωτάκη έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή αρκετών χρηστών του διαδικτύου.

Τα τελευταία 24ωρα στα social media υπάρχουν δεκάδες μηνύματα που καταδικάζουν την συγκεκριμένη κίνηση.

Σήμερα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, δίνει εξηγήσεις για την συγχαρητήρια επιστολή λέγοντας πως ήταν «εθιμοτυπικού χαρακτήρα» σε όλους τους «εκλεγμένους βουλευτές του νομού Ηρακλείου» τονίζοντας πως καταδικάζουν «ομόφωνα και απερίφραστα όλες τις φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και βίαιες συμπεριφορές και δεν συνεργαζόμαστε με αυτούς που τις εκφράζουν».

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, ως θεσμικό, συνδικαλιστικό όργανο, έστειλε, όπως κάνει σε κάθε εκλογές, συγχαρητήριες επιστολές εθιμοτυπικού χαρακτήρα σε όλους τους εκλεγμένους βουλευτές του νόμου Ηρακλείου, του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δεδομένου ότι οι επιστολές αυτές στέλνονται σε όλους τους βουλευτές, είναι προφανές ότι δεν έχουν κομματικό χαρακτήρα και δεν εκφράζουν την στήριξη μας σε κάποιο κόμμα.

 Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να δηλώσουμε ότι ως Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, καταδικάζουμε ομόφωνα και απερίφραστα όλες τις φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και βίαιες συμπεριφορές και δεν συνεργαζόμαστε με αυτούς που τις εκφράζουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση