HomeΕΚΛΟΓΕΣΠαππάς: Οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνουν πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Παππάς: Οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνουν πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Δεν είναι βαρίδι ο Τσίπρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τη «βαριά» ήττα στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου, φαίνεται πως επίκεινται αλλαγές και εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νίκο Παππά να υποστηρίζει την άποψη ότι πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα.

Μιλώντας στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Νίκος Παππάς σημείωσε συγκεκριμένα ως προς το ζήτημα αυτό: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι σαφές αυτό».

Παππάς: Ο Τσίπρας έχει πολλά να δώσει στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στο κόμμα της Κουμουνδούρου, ο Νίκος Παππάς σημείωσε:

«Οι πρωτοβουλίες που θα πάρουμε πρέπει στην ουσία τους να είναι επανιδρυτικές. Πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το εκλογικό αποτέλεσμα και να παρθούν πρωτοβουλίες ρηξικέλευθες».

Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς ανέφερε: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πολλά να δώσει και στην Αριστερά και στο κόμμα μας, αλλά και στην Ελλάδα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του ως το κόμμα της προοδευτικής παράταξης της Αριστεράς που έχει να πει κάτι για το ευοίωνο μέλλον», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την επόμενη τετραετία της ΝΔ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα είναι διαφορετική, καθώς θα γίνει μέσα σε ένα περιβάλλον δημοσιονομικών περιορισμών.

«Οι δαπάνες δημιούργησαν συναινέσεις και ανοχές που υποτιμήσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Παππάς: Πρόσωπα-βαρίδια μέσα στο κόμμα δεν υπάρχουν

Σε επίπεδο αυτοκριτικής του κόμματός του, ο Νίκος Παππάς σημείωσε: «Πρόσωπα-βαρίδια μέσα στο κόμμα δεν υπάρχουν, κάθε πρόσωπο έχει ρόλο ξεχωριστό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να διαμορφώσει όρους συνάντησης πολλών ιστορικών ρευμάτων, πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι de facto η συγκολλητική ουσία στο κόμμα μας, γιατί έχει τα χαρακτηριστικά ιδρυτή και στο πρόσωπό του συγκεντρώνει στοιχεία ισορροπίας».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση