HomeΕΚΛΟΓΕΣΟι πράσινες πόλεις στο «μικροσκόπιο» του Think Tank του υποψήφιου δημάρχου Ηρακλείου Γιώργου Αλεξάκη

Οι πράσινες πόλεις στο «μικροσκόπιο» του Think Tank του υποψήφιου δημάρχου Ηρακλείου Γιώργου Αλεξάκη

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

8 ευρωπαϊκές πόλεις δείχνουν το δρόμο στο Ηράκλειο, κατά την διαδικτυακή συνάντηση του Think Tank για τον Δήμο Ηρακλείου, που οργάνωσε και «τρέχει» ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Αλεξάκης.

Η δεύτερη συνάντηση του Think Tank, της «δεξαμενής σκέψης και ιδεών» για το Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 15.00-17.00 και το θέμα συζήτησης θα είναι «Πράσινες Πρωτοβουλίες σε 8 Ευρωπαϊκές πόλεις, Μια πηγή έμπνευσης για το Ηράκλειο!».

Οι συμμετέχοντες, από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον ομιλητή, μηχανικό Pierre-Yves Cohen, που ζει στην Κρήτη, για πρακτικές και καινοτομίες 8 ευρωπαϊκών πόλεων που έχουν καταφέρει να προχωρήσουν σημαντικά προς την υλοποίηση περιβαλλοντικά φιλικών και βιώσιμων λύσεων.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους πολίτες, τους επιστήμονες, αλλά και τους ειδικούς να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, να ανταλλάξουν ιδέες και να συμβάλουν στην ανάπτυξη πράσινων πρωτοβουλιών και για το Ηράκλειο.

Τη συζήτηση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://us06web.zoom.us/j/84759870952 , ενώ επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας και να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να λάβετε πληροφορίες για τη δραστηριότητα του Γιώργου Αλεξάκη ως υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα http://eepurl.com/inrwsk.

«Λάβετε μέρος σε αυτήν την ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη συνάντηση. Είναι η στιγμή να ακούσουμε, να μάθουμε και να εμπνευστούμε μαζί, για να κάνουμε το Ηράκλειο μια πράσινη, βιώσιμη πόλη.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα, στη δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση του Think Tank του Γ.Αλεξάκη για το Δήμο Ηρακλείου. Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και γίνετε μέρος της αλλαγής! Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!» – αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα της διοργάνωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση