HomeHL-9Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι υπόλοιποι για 20 ο καθένας»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι υπόλοιποι για 20 ο καθένας»

«Εμείς η μοναδική αντιπολίτευση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι υπόλοιποι της Πλεύσης Ελευθερίας για άλλους 20 ο καθένας» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη είσοδο του κόμματός της στη Βουλή.

Η αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματός της, υποσχέθηκε να κάνει πράξη την προεκλογική της δέσμευση και να φέρει τους πολίτες στη Βουλή και τόνισε ότι θα είναι το μοναδικό κόμμα που θα κάνει αντιπολίτευση.

«Μπράβο σε όλες και όλους μας. Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε πλατιά. Αντέξαμε σε μία ανέντιμη πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες και υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν εκπροσώπηση στη Βουλή.

Υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία τους, και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, την προοπτική, η Πλεύση Ελευθερίας να είναι στη Βουλή, η Βουλή να έχει ζωή, και και η βουλή να έχει μέσα τους πολίτες.

Εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες, θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή; Και οι πολίτες μας απάντησαν ναι, και πιστεύω ότι βλέποντας ακόμα περισσότερο την Πλεύση στη Βουλή, ολοένας και περισσότεροι πολίτες θα απαντήσουν ναι με τρόπο ισχυρότερο.

Εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι υπόλοιποι για 20 ο καθένας

Θα είμαι η υπεράσπιση των βουλευτών, και αν είμαστε 8 ή 9 εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι για άλλους 20.

Θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με χαμόγελο, με αποφασιστικότητα, με πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την ελπίδα τους, αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος και οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες πολίτες.

Εχω υψηλό αίσθημα ευθύνης γιατί αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα, καλούμαστε να κάνουμε αυτό που κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει και θα φέρνουμε τους πολίτες μέσα στη Βουλή με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες.

Ό,τι λέμε το κάνουμε. Αυτό που ξεκινάει σήμερα είναι η αρχή. Θα έχουν οι πολίτες την ευκαιρία να δουν αντιπολίτευση τέτοια που δεν έχει ξαναδεί η Βουλή εδώ και πολλά χρόνια, όσοι δίστασαν θα έχουν την ευκαιρία να μας εμπιστευτούν στο μέλλον. Εμείς θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση και η μόνη αντιπολίτευση.

Δώσαμε καθαρό αγώνα, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς διαφήμιση, χωρίς πλάτες, με ανηλεή πόλεμο αλλά με πολλή αγάπη. Αυτή την αγάπη που αγκαλιάζει όλο τον κόσμο, την αγάπη με την οποία θα φτιάξουμε τη χώρα μας και θα αλλάξουμε τον κόσμο».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση