HomeHL-TOPΚυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, από αύριο ξεκινά σκληρή δουλειά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, από αύριο ξεκινά σκληρή δουλειά

Αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους οπαδούς της ΝΔ στην Πειραιώς - «Η πολιτική κυριαρχία δεν είναι λευκή επιταγή. Ζητώ από όλους να είμαστε προσγειωμένοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους συγκεντρωμένους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής εξερχόμενος από τα γραφεία της Πειραιώς μετά την μεγάλη νίκη του κόμματός του στις σημερινές εκλογές.

ikona_viber_2023-06-25_22-35-20-238

«Για δεύτερη συνεχόμενη φορά όλη η Ελλάδα είναι ξανά μπλε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα κομματικά στελέχη. Ξέρω πόσο κουραστήκατε όμως σήμερα το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας.

ikona_viber_2023-06-25_22-34-39-973

Ο λαός μας εμπιστεύτηκε με άνετη πλειοψηφία και μας έδωσε ισχυρή εντολή να πάμε μπροστά και να βαδίσουμε στον δρόμο της πρόοδου και της κοινωνικής συνοχής» πρόσθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Για μένα η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης τον οποίο οι συγκεντρωμένοι διέκοπταν με τη φράση «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός».«Για πρώτη φορά η ΝΔ μετά από μια 4ετια κυβέρνησης κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της.

ikona_viber_2023-06-25_22-34-56-736

Αυτόι που πετύχαμε είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας που άνοιξε πριν από μια 10ετια. Θέλω να ξέρετε ότι η ευθύνη που αισθάνομαι στους ώμους μου είναι πολύ βαριά. Σήμερα γιορτάζουμε και αυριο σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης

«Η ΝΔ είναι σήμερα το πιο ισχυρό κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Προσέξτε, έχουμε ακριβώς τον ίδιο αριθμό βουλευτών που είχαμε το 2019 μόνο που η διαφορά με τον βασικό αντίπαλο είναι 24 μονάδες ενώ τότε ήταν 8» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση