HomeHL-9Θανάσης Παπακωνσταντίνου για τα καπνογόνα στα Μάταλα: «Πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία!»

Θανάσης Παπακωνσταντίνου για τα καπνογόνα στα Μάταλα: «Πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία!»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ερμηνευτής με αφορμή τη συναυλία του στα Μάταλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έκανε μια ανάρτηση στα social media, με την οποία εξήγησε πως είναι αντίθετος στη χρήση καπνογόνων σε συναυλίες.

Με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στη συναυλία του στα Μάταλα της Κρήτης, όταν ένα από τα καπνογόνα που άνοιξαν, πετάχτηκε πάνω στη σκηνή, ο ερμηνευτής θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Αν κι ευτυχώς, δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα, ούτε προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τόνισε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως «δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά «υποβοηθήματα»» στις συναυλίες.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα καπνογόνα στις συναυλίες αλλά νομίζω πως πρέπει να σταματήσει άμεσα, πριν συμβεί κάποιο οδυνηρό ατύχημα. Εγώ τις μουσικές και τα τραγούδια τα γράφω με καλά συναισθήματα για τον κόσμο-για όντα και μη όντα- και δεν διανοούμαι ότι υπάρχει η περίπτωση να αποτελέσουν αφορμή για να εμφανιστεί πόνος εκεί που θα έπρεπε να βασιλεύει χαρά και μέθεξη, κάτι που μπορούμε όλοι μαζί να παράξουμε και-ήδη- το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές αυτά τα χρόνια».

«Θέλω να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τις ανησυχίες μου. Δεν έχουμε ανάγκη τα εξωτερικά θεαματικά “υποβοηθήματα”. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εσωτερική φλόγα και όχι η χημική του καπνογόνου. Η ελευθερία θέλει κόπο και προσπάθεια. Χωρίς το νοιάξιμο του διπλανού, καταλήγει καρικατούρα. Θ.Π. 24/06/23», συνέχισε στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτησή του:

papakonstantinou_2

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση