HomeΕΛΛΑΔΑΒόλος: Υποχώρησαν τα κάγκελα σε σχολείο στον Αλμυρό -Τραυματίστηκε 7χρονος

Βόλος: Υποχώρησαν τα κάγκελα σε σχολείο στον Αλμυρό -Τραυματίστηκε 7χρονος

Φέρει ελαφριά τραύματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποχώρησαν κάγκελα σε σχολείο του Βόλου με αποτέλεσμα να τραματιστεί παιδι, ευτυχώς ελαφριά.

Οπως αναφέρει το magnesianews.gr ελαφρά τραυματίστηκε ένας 7χρονος πό όταν υποχώρησαν τα κάγκελα κλειστού Δημοτικού Σχολείου στον Αλμυρό.

Υποχώρησαν τα κάγκελα σε σχολείο στον Βόλο

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό, όταν το παιδάκι προσπάθησε να μπει στο κλειστό σχολείο για να παίξει, σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα για να περάσει από πάνω. Τη στιγμή εκείνη, τα κάγκελα υποχώρησαν με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει με το κεφάλι στο χώμα και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Περίοικοι που κατάλαβαν τι είχε συμβεί μετέβησαν στο σημείο και μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Στη συνέχεια, ο 7χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε συρραφή του τραύματος στο κεφάλι και στη συνέχεια έγιναν εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Για το περιστατικό διενεργείται αστυνομική προανάκριση από το Α.Τ. Αλμυρού, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν το σχολείο είχε ενημερώσει τον Δήμο για το πρόβλημα που υπήρχε με τα κάγκελα, ενώ θα κληθεί ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος να καταθέσει αν είχαν γίνει εργασίες συντήρησης.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση