HomeHL-9Πρωτάθλημα Ξιφασκίας: Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μάγια Γκέκα

Πρωτάθλημα Ξιφασκίας: Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Μάγια Γκέκα

Τα μετάλλια της ομάδος «Θησεάς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Α.Ο. Θησέας Ηρακλείου συμμετείχε με πλήρης ομάδες, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων Ξιφασκίας που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου συνόδευαν οι προπονητές και προπονήτριες τους, κα Φανή Βαρβέρη, κος Μιχάλης Πασσαδάκης, κα Εύα Συντιχάκη και κος Γιώργος Γκέλιας.

Το Σάββατο, η αθλήτρια του συλλόγου η Μάγια Γκέκα στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα κορίτσια και που πλέον κατέχει στη 1η θέση της γενικής κατάταξης. Ο Ευάγγελος Ομηρόλης κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στα αγόρια και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Στα ατομικά των αγοριών, ο Αλέξανδρος Ορφανός κατέκτησε τη 14η θέση, ο Νίκος Μπέλλης τη 17η , ο Νικόλας Παπαδάκης την 26η, ο Χρήστος Μάρκου την 32η, ο Πέτρος Χρήστου την 45η και ο Ραφαήλ Εμμανουηλίδης την 60η θέση.

Στα ατομικά των κοριτσιών η Αθηνά Ρούσση κατέλαβε την 11η θέση, η Ειρήνη Δελέγκου την 20η, η Ανθή Πλούσκα την 22η, η Ευαγγελία Ξενίδου την 43η και η Ευαγγελία Φωτιάδου την 57η.

Τη Κυριακή, στα ομαδικά των αγοριών, η ομάδα μας αποτελούμενη από τους Ομηρόλη, Ορφανό, Μπέλλη και Παπαδάκη κατέκτησαν τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Η ομάδα των κοριτσιών, αποτελούμενη από τις Γκέκα, Ρούσση, Δελέγκου και Ξενίδου κατέκτησαν τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή η οποία στη κυριολεξία σάρωσε καθώς και στους γονείς των αθλητών οι οποίοι είναι δίπλα τους.

Ο Α.Ο Θησέας Ηρακλείου, πραγματοποιεί μια σημαντική προσπάθεια μέσα από την οποία συμβάλλει στην  ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας ενισχύοντας την προαγωγή του ολυμπιακού αθλήματος της ξιφασκίας και τη δημιουργική και υγιή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών προβάλλοντας ταυτόχρονα και το νησί της Κρήτης.

1-8

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  για την άψογη διοργάνωση καθώς και τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου για την συνδιοργάνωση των αγώνων, την εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων 4Rent στη Θεσσαλονίκη για τη βοήθεια στη μετακίνησή της αποστολής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση