HomeHL-9Συγκίνηση στο ΠΑΓΝΗ: Γυναίκα με λευχαιμία γέννησε ένα υγιές μωρό

Συγκίνηση στο ΠΑΓΝΗ: Γυναίκα με λευχαιμία γέννησε ένα υγιές μωρό

«Είναι αυτές οι ξεχωριστές μέρες στις ζωές μας..» λέει η διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκίνηση και δέος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξαιτίας μίας ξεχωριστής γέννας.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε η διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Ελένη Παπαδάκη, μία γυναίκα που έχει διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι.

Η χαρά και η ευτυχία τόσο στην οικογένεια της γυναίκας όσο και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου ήταν μεγάλη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα διαγνώστηκε με λευχαιμία όταν διένυε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της ωστόσο τα κατάφερε  και έγινε μητέρα ενός υγιέστατου παιδιού με την άψογη συνεργασία και στήριξης των γιατρών της Αιματολογικής Κλινικής αλλά και των γυναικολόγων του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Παπαδάκη

«Είναι αυτές οι ξεχωριστές μέρες στις ζωές μας …»

Παρακολουθώντας στην #ΑιματολογικήΚλινική από τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της τη μητέρα που διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία στη διάρκεια της κύησης, γεννήθηκε (γεννήσαμε) σήμερα το υγιές μωράκι. Χαρά στην οικογένεια αλλά και σε όλους μας ! Και βέβαια υπέροχη η συνεργασία σε όλο αυτό το μακρύ δρόμο με τους γυναικολόγους μας στο ΠΑΓΝΗ

Να μας ζήσει, μωρό και μητέρα!»

papadaki-fb

Διαφήμιση
Διαφήμιση