HomeHL-CultureALPHA (trailer): Σασμός Νέο τραγούδι – «Ανδρική καρδιά»

ALPHA (trailer): Σασμός Νέο τραγούδι – «Ανδρική καρδιά»

Από τον Χρήστο Θηβαίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα νέο τραγούδι, το «Ανδρική καρδιά» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική  Νίκου Τερζή, ακούγεται στο νέο trailer του «Σασμού». To trailer έχει δημιουργηθεί ειδικά γι αυτό το τραγούδι και θα παίζεται στον αέρα του Alpha έως και αύριο, Πέμπτη 22/06.

Το «Ανδρική καρδιά» συνοδεύει δυνατές και διαφορετικές στιγμές των ηρώων του «Σασμού», τους συναντά στην καθημερινότητά τους, σε χαρακτηριστικές στιγμές τους, στη χαρά, στη λύπη, στη γιορτή, στη φιλία. «Από μικρό παιδί στους δρόμους, παιχνίδι κλέφτες κι αστυνόμους, αγόρι και αλήτης. Κρυφά τσιγάρο στο ένα χέρι και στ΄άλλο τατουάζ – μαχαίρι, Pink Floyd και Ελύτης. Ελεύθερη ζωή, καπνός κι αναπνοή, το μέλλον στην αρένα. Κι αν σβήνει η φωτιά, η αντρική καρδιά είναι γεμάτη αίμα – κι ας την ποτίζουν ψέμα» λένε κάποιοι από τους στίχους.

Το «Ανδρική καρδιά» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Με το «Ανδρική καρδιά» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο,  «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Θνητοί θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα «Κερί αναμμένο» με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη κι αγαπημένη χροιά του Βασίλη Σκουλά, «Φιλάω σταυρό» με ερμηνευτές τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Δημήτρη Μπάση και «Ματωμένο δοξάρι» με ερμηνευτή τον Ηλία Παλιουδάκη, που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Χρήστος Θηβαίος: «Ανδρική καρδιά»

Νέο τραγούδι &  trailer  από τη σειρά «Σασμός»

Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση