HomeΚΡΗΤΗΝ. Αντωνακάκης: Να μην χαθεί ένα σημαντικό έργο για την κοινωνία της Μεσαράς

Ν. Αντωνακάκης: Να μην χαθεί ένα σημαντικό έργο για την κοινωνία της Μεσαράς

Ο λόγος για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Μοιρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η χρηματοδότηση για τη δημιουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Μοιρών (δυναμικότητας 25 μαθητών και 5 νηπίων),  του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Μοιρών (δυναμικότητας 5 μαθητών) και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου (δυναμικότητας 30 μαθητών) πιστώνεται στην ολότητά του στη δημοτική αρχή του Δήμου Φαιστού.

Ένα πολύ σημαντικό έργο με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα που θα συνδράμει και θα βοηθήσει τους συμπολίτες μας και τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Με χρηματοδότηση 7.084.482 ευρώ από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», μία χρηματοδότηση που για να εγκριθεί τόσο ο δήμαρχος Φαιστού όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δαπάνησαν πολλές εργατοώρες. Και τους αξίζουν πράγματι πολλά συγχαρητήρια.

Τώρα, όμως, που έχει εξασφαλιστεί το σημαντικότερο, η πλήρης χρηματοδότηση του κοινωνικού αυτού έργου, όλοι θα κριθούμε από το χρόνο υλοποίησής του. Που πρέπει να είναι άμεσος. Να μην καθυστερήσει ούτε μία ώρα. Γιατί όλοι κρινόμαστε τελικά από το αποτέλεσμα. Και θα μας χρεωθεί η όποια καθυστέρηση. Ώρα, λοιπόν, να σηκώσουμε τα μανίκια. Για να παραδώσουμε στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαιστου   ένα σημαντικό έργο.

image4 image5

Διαφήμιση
Διαφήμιση