HomeΕΚΛΟΓΕΣΕπίσκεψη Αλέξη Καλοκαιρινού στον Άγιο Σύλλα

Επίσκεψη Αλέξη Καλοκαιρινού στον Άγιο Σύλλα

Συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηράκλειου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός επισκέφθηκε τη Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Σύλλα, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται οικιστικά με ταχείς ρυθμούς.

Εκεί συναντήθηκε με την δραστήρια και φιλόξενη Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Μαρία Κυπράκη και τον Αντιπρόεεδρο κ.Γιάννη Αρετίνη αλλά και πολλούς κατοίκους τους χωριού που τον υποδέχτηκαν θερμά και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Εκτός από την οικιστική ανάπτυξη ο Άγιος Σύλλας έχει και ένα πολλά υποσχόμενο πρωτογενή τομέα με πολλούς κατοίκους να ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή.

kalokairinos_agios_syllas-2

Ωστόσο όπως επισημάνθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο είναι επιτακτική ανάγκη η επέκταση του δικτύου άρδευσης με νερό τριτοβάθμιας επεξεργασίας για να ποτίζονται οι καλλιέργειες.

Παράλληλα οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα επάρκειας πόσιμου νερού ζητώντας να γίνει νέα γεώτρηση, καθώς υπάρχουσα που είναι κοινή με τις Αρχάνες, δεν καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες του χωριού.

Επίσης θέτουν επιτακτικά το θέμα της αναβάθμισης του τριθέσιου Δημοτικού Σχολείου σε εξαθέσιο λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού και τα παιδιά να έχουν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης.

Οι κάτοικοι του Αγίου Σύλλα ζητούν και την ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου στα αιτήματα για καθαριότητα, δημοτικό φωτισμό κ.α

«Οι αναγκαίες παρεμβάσεις στους οικισμούς  και τα χωριά του Δήμου Ηρακλείου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, αποτελούν μια από τις μεγάλες προτεραιότητές μας» δήλωσε ο Αλέξης Καλοκαιρινός και δεσμεύτηκε να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση