HomeHL-TOPΤσίπρας από Χανιά: «Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας είναι στον αέρα»

Τσίπρας από Χανιά: «Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας είναι στον αέρα»

Το απόγευμα η κεντρική του ομιλία στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πραγματοποίησε το πρωί περιοδεία στα Χανιά ενώ το απόγευμα αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο.

Πρώτος σταθμός για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα.

Τον πρώην πρωθυπουργό συνοδεύουν οι πρ. Υπουργοί Ευάγγελος Αποστολάκης, Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης ο υπ.Βουλευτής Επικρατείας Στέφανος Κασσελάκης και οι υποψήφιοι Βουλευτές Χανίων Γιώργος Πετράκης, Κατερίνα Μανιμανάκη, Βάλια Βαγιωνάκη και Μάγκυ Αρσενίδη

«Τα τελευταία χρόνια η ΔΕΗ έχει μια διοίκηση που εξυπηρετεί μόνο τα κέρδη. Η ΔΕΗ πρωταγωνιστεί ως λαγός στην κούρσα της αισχροκέρδειας. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια, να ξαναποκτήσει το Δ γιατί έχει χάσει το Δ, πρέπει το ελληνικό δημόσιο να αποκτήσει ξανά την πλειοψηφία των μετοχών ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα. Παράλληλα τόνισε ότι καμία θέση εργασίας δεν πρέπει να χαθεί όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.

Στην αγορά των Χανίων

Μετά το εργοστάσιο της ΔΕΗ ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μία βόλτα στην κεντρική αγορά των Χανίων όπου συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε μία σύντομη ομιλία στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Χρυσάνθου Επισκόπου και Σαρπάκη (πίσω από τη Μητρόπολη Χανίων).


Στο Ηράκλειο η κεντρική του ομιλία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο νησί από το Ηράκλειο.

Στις 8 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας.

Με πληροφορίες από zarpanews και haniotika-nea

Διαφήμιση
Διαφήμιση