HomeHL-SportsΟΦΗ: Χαμός με το προπονητικό κέντρο όπου θα γίνει το φιλικό με τη Χέρενφεϊν

ΟΦΗ: Χαμός με το προπονητικό κέντρο όπου θα γίνει το φιλικό με τη Χέρενφεϊν

Ένας... πανικός έχει ξεσπάσει στην Ολλανδία με αφορμή την αλλαγή του προπονητικού κέντρου που θα γίνει το φιλικό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Χέρενφεϊν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ έχει γίνει γνωστό για την προετοιμασία στην Ολλανδία όπου η ομάδα θα δώσει μία σειρά από φιλικά.

Ένα από αυτά είναι κόντρα στην Χέρενφεϊν, για το οποίο έχει γίνει… χαμός στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, αν και αρχικά το ματς ήταν να γίνει στο προπονητικό κέντρο του Κόλουμ, εν τέλει άλλαξε η έδρα για την περιοχή Τζουμπέγκα.

Για αυτό το λόγο έχει ξεσπάσει ένας χαμός μεταξύ του δημάρχου της πρώτης πόλης και της αστυνομίας που πήρε την απόφαση να μην γίνει το ματς εκεί.

Όπως αναφέρει το «rtvnof.nl», ο πρώτος λόγος που δεν μπορεί να γίνει το ματς εκεί είναι επειδή απαγορεύεται να διεξαχθεί παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων σε αθλητικό κέντρο ερασιτεχνικού κλαμπ και δεύτερον, η αστυνομία θεώρησε πως υπάρχει κίνδυνος για συνάντηση οπαδών έξω από το γήπεδο.

H επιστροφή των παικτών του ΟΦΗ στις προπονήσεις θα γίνει στις 03/07 στο Ηράκλειο και η αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου.

Ο προορισμός είναι το Όστερμπεεκ της Ολλανδίας όπου η ομάδα θα παραμείνει για 15 μέρες και θα πραγματοποιήσει μία σειρά από φιλικά που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση