HomeHL-CultureΗ «Μυστική Εισβολή» της Marvel κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα παράλληλα με τις ΗΠΑ

Η «Μυστική Εισβολή» της Marvel κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα παράλληλα με τις ΗΠΑ

Στις 21 Ιουνίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσο η απεργία των σεναριογράφων συνεχίζεται, με πολλές παράπλευρες απώλειες στις πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές, τα μεγάλα δίκτυα ψηφιακής θέασης κάνουν πολλές προσπάθειες να δηλώσουν παρουσία και έλλειψη φόβου για το αύριο. Αυτό έκανε και η Disney+ με τη φανταχτερή πρεμιέρα της νέας σειράς των Marvel Studios “Secret Invasion“.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Don Cheadle, Kingsley Ben-Adir, Emilia Clarke, Killian Scott, Olivia Colman, Charlayne Woodard, Dermot Mulroney και Samuel Adewunmi· μαζί τους ήταν και ο σκηνοθέτης Ali Selim.

Η νέα σειρά διαδραματίζεται στο σημερινό σύμπαν της Marvel (MCU). Εκεί ο Nick Fury μαθαίνει για μια μυστική εισβολή στη γη από μια φατρία μεταμορφωμένων Skrulls. Ο Fury ενώνεται με τους συμμάχους του, συμπεριλαμβανομένων των Έβερετ Ρος και Μαρία Χιλ. Όλοι τους θα αγωνιστούν ενάντια στο χρόνο για να αποτρέψουν μια επικείμενη εισβολή και να σώσουν την ανθρωπότητα.

Τα Marvel Studios συνεχίζουν την πολυετή συνεργασία τους με τον όμιλο της Disney, μέχρι να εξαντλήσουν το κοινό με τις υπερηρωϊκές περιπέτειες χαρακτηριστικών ηρώων που ξεπήδησαν από σελίδες κόμικς. Ένα είναι βέβαιο: Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει παράλληλα σε Ελλάδα και ΗΠΑ στις 21 Ιουνίου.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση