HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη 61χρονος για την ανθρωποκτονία στην πλατεία Βάθη

Συνελήφθη 61χρονος για την ανθρωποκτονία στην πλατεία Βάθη

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένος και ότι δεν θυμάται τι έγινε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 61χρονος, Τούρκος ή Ιρακινός, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθη με ένταλμα στα Εξάρχεια, ως δράστης της ανθρωποκτονίας 63χρονου Βούλγαρου, που διαπράχθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στην περιοχή της πλατείας Βάθη.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 63χρονος είχε πέσει νεκρός έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε στον θώρακα, από τον φερόμενο ως δράστη, έξω από κατάστημα.

Στο βίντεο από τη δολοφονία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει το θύμα, να το χτυπάει στο κεφάλι και στη συνέχεια τον μαχαιρώνει. Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς την οδό Καποδιστρίου.

Ο 61χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή των Εξαρχείων, από ειδική επιχειρησιακή ομάδα που είχε συσταθεί για τον σκοπό αυτό. Κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε, καθώς και το σακίδιο πλάτης που έφερε κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΛΑΣ, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε σε αστυνομικούς ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται καν τι έγινε και εάν σκότωσε τον 63χρονο. Σημειώνεται, παράλληλα, ότι ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα.

Ο 61χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση