HomeΕΛΛΑΔΑΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Πολλές προτάσεις και σε επίπεδο Netflix για ταινία με θέμα τη ζωή του»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Πολλές προτάσεις και σε επίπεδο Netflix για ταινία με θέμα τη ζωή του»

Πολλές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλές προτάσεις έχει δεχτεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ταινίες με θέμα τη ζωή του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, που δήλωσε παραίτηση από την έφεση αλλά, όπως λέει παραμένει πληρεξούσιος δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για όλες τις άλλες διαδικασίες και υποθέσεις του, πολλές εταιρείες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να κάνουν ταινία με θέμα τη ζωή του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι από την σύλληψη του Αναγνωστόπουλου και έπειτα, ακόμη και στην τελευταία περίοδο στο Εφετείο, υπήρξαν πολλές προτάσεις. «Όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά πρέπει να είναι με την συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και όχι μόνο, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε: «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση