HomeΚΡΗΤΗΣτις 22 Ιουνίου ξεκινά το 4ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ

Στις 22 Ιουνίου ξεκινά το 4ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ

Στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 4ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ παρουσιάζει ο δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και συγκεκριμένα με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 και από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις», με είσοδο ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Συμμετέχουν με θεατρικές παραστάσεις τα σχολεία: 3ο & 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 5ο, 7ο, 8ο, 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και το Γενικό Λύκειο Νέας Αλικαρνασσού, με μουσικοχορευτικό δρώμενο το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου και με προβολές μαθητικών ταινιών του Δικτύου Camera On τα σχολεία: 10ο & 12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, το Γενικό Λύκειο Αγίου Μύρωνα και το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου.

4o-mathitiko-festival

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δώσει  βήμα έκφρασης στις έφηβες μαθήτριες και στους έφηβους μαθητές ώστε να απευθυνθούν στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς στην κοινότητα  καταθέτοντας στην οθόνη, στο σανίδι και στη μουσική εξέδρα το δικό τους βλέμμα στον κόσμο, το δικό τους τρόπο σκέψης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν οι διοργανωτές στη μαθήτρια Μαριαλένα Αστυρακάκη, το μαθητή Νίκο Παπουτσίδη του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου και στην εικαστικό του σχολείου κα Κυριακή Αρκουλή για την εικαστική σύνθεση στην αφίσα και το πρόγραμμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση