HomeHL-CultureΑποθέωση για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο

Αποθέωση για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Τετάρτης, όπου χιλιάδες άτομα βρέθηκαν στο στάδιο για να γιορτάσουν παρέα με τον αγαπημένο τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία σε μια συγκινητική συναυλία.

Νεαροί αλλά και «βετεράνοι» θαυμαστές του αιώνιου έφηβου ροκά, κατέφθασαν από νωρίς το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να εξασφαλίσουν τη θέση τους, ενώ όπως ήταν αναμένομενο η κίνηση στους γύρω δρόμους ήταν «στο κόκκινο».

353247558_127719370338765_2855345257175007382_n

Με το γνώστο σύνθημα «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε», δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών και τις μελωδίες των πιο ταλαντούχων συνθετών, τραγούδησαν παρέα με τον σπουδαίο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, χαρίζοντάς του μια αξέχαστη βραδιά.

papakonstantinou_in__3_

Και τι δεν είχε αυτή η συναυλία, η οποία δεν έχασε λεπτό τον παλμό της. Μελωδίες και στίχοι των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζο, Θάνου Μικρούτσικο, Τάσου Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκο Καββαδία, Νικόλα Άσιμου και πολλών άλλων, γέμισαν το στάδιο και πρόσφεραν στους θεατές ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον χρόνο.

papakonstantinou_in__2_

Από τη συναυλία, δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύντροφος της ζωής του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ελένη Ράντου, η οποία μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, ανέβαζε στιμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

papakonstantinou_in__1_

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση