HomeΚΡΗΤΗΠαράσταση Διαμαρτυρίας για την υγεία

Παράσταση Διαμαρτυρίας για την υγεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα τα σωματεία : Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Συνδικάτο οικοδόμων Ν.Ηρακλείου, το Συνδικάτο γάλακτος τροφίμων και ποτών και το σωματείο εργαζομένων ΠΑΓΝΗ στην 7η ΥΠΕ.
62
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα σωματεία μας για μια ακόμα φορά αναδεικνύουν τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν από τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό στο δημόσιο σύστημα υγείας , τις εγκληματικές ευθύνες τόσο της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων, για τις οποίες η ανθρώπινη ζωή μπαίνει στη ζυγαριά του κόστους όφελους. Μας το λένε ξεκάθαρα πλέον ότι δε συμφέρει το κράτος των επιχειρηματικών ομίλων και τις κυβερνήσεις τους να ενισχύσουν το δημόσιο σύστημα υγείας, αφού μας έκλεισαν την πόρτα των δημόσιων νοσοκομείων τώρα μας στέλνουν πελάτες στις ιδιωτικές κλινικές. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ολόκληρο το Ηράκλειο έχει μόνο 4 ασθενοφόρα σε 24ωρη βάση ενώ στα χωριά η κατάσταση είναι ακόμα πιο τραγική με ένα έως και κανένα διαθέσιμα ασθενοφόρα. Δε θα περιμένουμε το επόμενο κρατικό έγκλημα για να ρίξουν ευθύνες σε όποιον άλλον πέρα από την πολιτική τους. Είναι η ίδια η πολιτική του κέρδους που καθημερινά μας εξοντώνει στους χώρους δουλειάς μας με τα εξαντλητικά ωράρια , με τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας που δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε το βράδυ στο σπίτι μας σώοι. Τα δάκρυα στέρεψαν! η οργή μας ξεχειλίζει!

Απαιτούμε να στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό το ΕΚΑΒ, να προχωρήσει άμεσα η ανάπτυξη, ανανέωση και πλήρη τεχνική υποστήριξη του στόλου με τον αναγκαίο αριθμό σύγχρονων επίγειων – πλωτών – εναέριων ασθενοφόρων μέσων.

Ο αγώνας μας είναι κοινός με τον αγώνα των συνταξιούχων που παλεύουν για ανθρώπινες συντάξεις που να αποδίδονται στην ώρα τους και όλοι μαζί παλεύουμε για δημόσια και δωρεάν υγεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση