HomeΕΚΛΟΓΕΣΑυγενάκης: «Το Ηράκλειο θα δώσει ψήφο ευθύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ»

Αυγενάκης: «Το Ηράκλειο θα δώσει ψήφο ευθύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη ΝΔ»

«Για να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τους επιχειρηματίες και τους κατοίκους του Ηρακλείου είδε από κοντά ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη βόλτα που πραγματοποίησε στο κέντρο της πόλης μαζί με τα στελέχη του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμο Σενετάκη, Αντιγόνη Ανδρεάκη, Έφη Πασπαλάκη, Γιώργο Επιτροπάκη, Μαριαλένα Μπαμιεδάκη και Γωγώ Μηλάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, Βαγγέλη Καρκανάκη, τον Αντιπρόεδρο, Κώστα Γιακουμάκη και τα στελέχη Μαρία Καλέργη και Μιχάλη Σηφάκη, καθώς τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, Μιχάλη Βιδάκη.

Οι επιχειρηματίες δήλωσαν την ικανοποίησή τους από τον τουρισμό και την κίνηση, που επικρατεί μέχρι στιγμής στα καταστήματα, εκφράζοντας την προσμονή τους ότι μετά τις εκλογές, θα συνεχίσει η αγορά να βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης και θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες.

Ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Ηράκλειο θα είναι μπλε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνουν ψήφο ευθύνης για να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Σημαντική προϋπόθεση είναι η ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση από τους Έλληνες πολίτες.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

Μια ανάσα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και μαζί με τα στελέχη του ψηφοδελτίου του κόμματος μας, Μάξιμο Σενετάκη, Αντιγόνη Ανδρεάκη, Έφη Πασπαλάκη, Γιώργο Επιτροπάκη, Μαριαλένα Μπαμιεδάκη και Γωγώ Μηλάκη,

τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, Βαγγέλη Καρκανάκη, τον Αντιπρόεδρο, Κώστα Γιαννουλάκη και τα στελέχη Μαρία Καλέργη και Μιχάλη Σηφάκη, καθώς τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, Μιχάλη Βιδάκη, κάναμε βόλτα στο κέντρο της πόλης, συνομιλώντας με τους συμπολίτες μας για όσα διαδραματίζονται αυτό το διάστημα στον τόπο μας.

Ευχαριστημένοι οι επιχειρηματίες από τον τουρισμό και την κίνηση στα καταστήματα, εκφράζοντας την προσμονή τους ότι μετά τις εκλογές, θα συνεχίσει η αγορά να βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης και θα έρθουν ακόμα καλύτερες  μέρες.

Το Ηράκλειο θα είναι μπλε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνουν ψήφο ευθύνης για να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

Και για να γίνει αυτό χρειάζεται ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση από τους Έλληνες πολίτες.

Το Ηράκλειο, η Κρήτη και η Ελλάδα είναι και θα παραμείνουν μπλε!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση