HomeHL-9Τσίπρας από το Ρεθυμνο: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει κόμμα εξουσίας

Τσίπρας από το Ρεθυμνο: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει κόμμα εξουσίας

Το απόγευμα στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθε ψήφος πoυ δεν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί το σχέδιο της ΝΔ,τόνισε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τη σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου, ο κ. Τσίπρας πήγε στην πλ. των Τεσσάρων Μαρτυρων,όπου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου

Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ αν δεν θέλουν «μια ανεξέλεγκτη δεξιά”

“Θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε το συσχετισμό του Μαΐου, για να υπάρχει την επόμενη μέρα κάποιος που να μπορεί να τους κοιτάει στα μάτια κ να τους εμποδίσει”, είπε απευθυνόμενος στους πολίτες.

Ο κ. Τσίπρας έστρψε τα βέλη του προς το κόμμα της ΝΔ, τονίζοντας πως “θα κάνει τα πάντα ο προπαγανιδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, όχι μόνο για να κερδίσει εκλογές. Το θέμα τους είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην έχουν αντίπαλο την επόμενη ημέρα»

Επανέλαβε το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ “Θέλουμε μια δίκαιη κοινωνία με δικαιοσύνη για όλους».

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια βόλτα στην παλιά πόλη και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες.

Η ομιλία του στα Ανώγεια

Μιλώντας από τα Ανώγεια, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν ήταν φωτοβολίδα, ήρθε για να μείνει και θα παραμείνει κόμμα εξουσίας κι όχι συμπλήρωμα της Δεξιάς» και ήρθε «για να εκπροσωπήσει κοινωνικές ανάγκες και τους μη προνομιούχους».

«Επιτρέπεται να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών της 21 Μαΐου, και επαναλαμβάνοντας ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου αποτελούν νέες κάλπες.

«Η αλαζονική συμπεριφορά της ΝΔ είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και την κοινωνία»

«Οι κάλπες είναι άδειες» ανέφερε χαρακτηριστικά και απευθυνόμενος στους πολίτες, τους κάλεσε να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην κυριαρχεί μια ανεξέλεγκτη Δεξιά στη χώρα μας. «Κάθε ψήφος προοδευτική πολίτη που θα πάει σε άλλη κάλπη από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευνοεί το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε, υπενθυμίζοντας πως η αλαζονική συμπεριφορά της ΝΔ είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και την κοινωνία και έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για τη μουσουλμανική μειονότητα.

«Τι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη; Αν δεν μας ψηφίσετε θα περάσετε δύσκολα τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να περάσει αυτό το μήνυμα και να πάει σε κάθε σπίτι. Αλλά εμείς θα δώσουμε τον αγώνα ενάντια στο φόβο» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δώσαμε με εντιμότητα τη μάχη και με γνώμονα να τιμήσουμε ως το τέλος τη λαϊκή εντολή που πήραμε, την αξιοπρέπεια των ανθρώπων του μόχθου που εκπροσωπούμε και την ανάγκη και δίψα της ελληνικής κοινωνίας για δικαιοσύνη» είπε, τονίζοντας πως «φτάσαμε στα άκρα αλλά είμαστε περήφανοι γιατί όταν είδαμε τα δύσκολα δεν το βάλαμε στα πόδια, επιτελέσαμε το πατριωτικό μας καθήκον. Πήραμε τις σωστές και πολύ δύσκολες αποφάσεις για να μείνει η κοινωνία όρθια, η χώρα όρθια, η οικονομία όρθια. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να κρατήσουμε τη χώρα στην Ευρώπη, ταυτόχρονα όμως να κρατήσουμε και την κοινωνία όρθια, να μην ισοπεδωθεί».

Με πληροφορίες από το goodnet

Διαφήμιση
Διαφήμιση