HomeΕΚΛΟΓΕΣΤο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο πλευρό των εργαζομένων

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο πλευρό των εργαζομένων

Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων των εργαζομένων στο Ν. Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε η θεματική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, για τα εργασιακά ζητήματα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν από τον Γραμματέα του Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καλαντζόπουλου οι βασικές προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τα μείζονα εργασιακά ζητήματα που απασχολούν χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και στο Ν. Ηρακλείου.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Στέλιο Βοριά, ο οποίος ήταν ένας εκ των κεντρικών ομιλητών, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου Νίκο Κοκολάκη, τον Νεκτάριο Μωυσάκη Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου και πλήθος Προέδρων από εργατικά σωματεία του Ηρακλείου. Από την ΑΔΕΔΥ, ομιλητής ήταν ο Μανώλης Κούκιας, μέλος του συμβουλίου πιστοποίησης.

image6-1

Στη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε τονίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παραμένει σταθερά προσανατολισμένο στην κατεύθυνση στήριξης των εργαζομένων. Τονίστηκε, μάλιστα, η διαχρονική θέση για  τη  στρατηγική της Πλήρους Απασχόλησης, με ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Με ρήτρα απασχόλησης σε κάθε κυβερνητική πράξη η νόμο, που αφορά την ανάπτυξη και τις επενδύσεις  και για την  ομαλή προσαρμογή στη ψηφιακή εποχή με κανόνες, ασφάλεια και προστασία των δυνάμεων της εργασίας. Με πλήρη σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων  και με κύριο μέσο τη συλλογική διαπραγμάτευση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση