HomeΕΛΛΑΔΑΠως να επιλέξετε το κατάλληλο παντελόνι ανάλογα με το στυλ σας

Πως να επιλέξετε το κατάλληλο παντελόνι ανάλογα με το στυλ σας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για όλους όσους αγαπούν τη μόδα, τα παντελόνια https://enzzo.gr/collections/pants-bottoms είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος των γυναικείων ρούχων. Μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο και κομψό σύνολο ή να αλλάξουν εντελώς μια απλή εμφάνιση σε επίσημη σε χρόνο μηδέν. Εάν σας αρέσουν τα παντελόνια, ωστόσο αναρωτιέστε ποιο  θα ήταν τέλειο για αυτή τη σεζόν, εδώ είναι μερικές τάσεις τις οποίες πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Κοντό παντελόνι – Πρόκειται για παντελόνια σε ίσια γραμμή με μήκος ακριβώς πάνω από τους αστραγάλους σας. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις, εάν συνδυαστούν με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ. Φορεμένα σε απαλά χρώματα, ταιριάζουν υπέροχα είτε με ένα πουκάμισο και ένα σακάκι, είτε με ένα πουλόβερ για πιο casual εμφανίσεις.

Παντελόνι ψηλόμεσα- Αν αναζητάτε ρούχα που θα σας κάνουν να φαίνεστε μοντέρνα καθώς και κομψή, τα ψηλόμεσα παντελόνια θα είναι υπέροχα για εσάς. Αυτού του είδους τα παντελόνια υπάρχουν διαθέσιμα σε διάφορα στυλ και υφάνσεις, όπως πλισέ, μακριά, φαρδιά, σατέν και είναι ιδανικά για να επιτύχετε μια ημι-επίσημη εμφάνιση. Συνδυάστε τα με μια απλή μπλούζα και θα είστε τέλεια ντυμένοι για τις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορείτε να τα επιλέξετε και σε επίσημες περιστάσεις όπου τα φορέματα για βάφτιση https://enzzo.gr/collections/occasional-dresses-wedding ή γάμο δεν σας εκφράζουν.

Παντελόνια με χρώμα – Για εσάς που αναζητάτε κάτι διαφορετικό και τολμηρό, μπορείτε να αναζητήσετε παντελόνια με έντονα χρώματα. Το χρώμα αποτελεί επιλογή πολλών σχεδιαστών αυτή την σεζόν και δεν υπάρχουν περιορισμοί στους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε. Αυτό είναι όπου τα παντελόνια με χρώμα μπορούν να προσθέσουν, ζωντάνια στο σύνολό σας. Το να φοράτε φούξια παντελόνι με υψηλή μέση, για παράδειγμα, μπορεί πραγματικά να σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτός ο τύπος στυλ δεν είναι ο ευκολότερος.

Παντελόνι slim-fit  – Τέλος, εάν δεν ψάχνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο ή διαφορετικό, τα γυναικεία παντελόνια slim-fit μπορεί να είναι υπέροχα για εσάς. Η τάση slim-fit υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια και φαίνεται πως κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι υφασμάτινο ή τζιν slim-fit με μακριά παλτό, πουλόβερ, με αθλητικά και με οτιδήποτε άλλο. Εάν σκοπεύετε να το φορέσετε με σακάκι, μπορείτε να το συνδυάστε  με ψηλά τακούνια για να επιτύχετε την τέλεια επίσημη εμφάνιση.

Πώς θα είστε βέβαιοι ότι η μπλούζα σας ταιριάζει με το παντελόνι σας;

Όλα τα είδη πρέπει να συνδυάζονται με τις κατάλληλες μπλούζες και μπουφάν για να φαίνονται υπέροχα. Αν πρόκειται για χειμερινή περίοδο, ίσως να μην είναι η καλύτερη στιγμή για φωτεινά χρώματα. Εάν το παντελόνι σας είναι φωτεινό, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα σκούρο τόνο για να συνδυάσετε πάνω από το παντελόνι.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση