HomeΕΚΛΟΓΕΣΑλέξης Καλοκαιρινός: Το Ηράκλειο να γίνει πιο φιλική πόλη για Δημότες και επισκέπτες

Αλέξης Καλοκαιρινός: Το Ηράκλειο να γίνει πιο φιλική πόλη για Δημότες και επισκέπτες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδοχείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες του Ηρακλείου αλλά και οι ξένοι επισκέπτες, συζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου κ. Νίκο Χαλκιαδάκη και μέλη του Δ.Σ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν όλα τα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν για να γίνει το Ηράκλειο πιο φιλική πόλη.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός, εξέφρασε την θέση της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», ότι ο Δήμος θα πρέπει να είναι συμπαραστάτης σε όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή της και δεσμεύτηκε προς αυτή την κατεύθυνση.

kalokairinos_enwsi_ksenodoheion_1

Οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου ζητούν λύσεις που καθορίζουν την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα της πόλης όπως:

–           Τα σωστά πεζοδρόμια,

–           Οι θέσεις πάρκινγκ,

–           Ο απαραίτητος (καλαίσθητος) φωτισμός.

Επίσης ένα άλλο ζητούμενο από την πλευρά της Ένωσης Ξενοδοχείων είναι η αποτελεσματικότερη και πιο έξυπνη – από τεχνολογικής πλευράς – χαρτογράφηση της πόλης του Ηρακλείου, σε συνδυασμό με την απαραίτητη ιστορική τεκμηρίωση σε ότι αφορά για παράδειγμα, τα μνημεία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, ανέπτυξε επίσης στα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδοχείων, το όραμα της παράταξής του για μια τουριστική εκπαίδευση διεθνούς ακτινοβολίας με έδρα το Ηράκλειο.

Ο σχεδιασμός αυτός, όπως τόνισε, θα συμπίπτει με την απόλυτη αναγκαιότητα για την εξειδίκευση και την πρακτική που θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα ενισχύσει την ελκυστικότητα του επαγγελματικού κλάδου αλλά και το brand name του Ηρακλείου ως τουριστικού προορισμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση