HomeHL-TOPΟ Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Τριήμερη περιοδεία

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Τριήμερη περιοδεία

Δείτε το πρόγραμμά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία στο νησί.

Πρώτος σταθμός για τον κ. Τσίπρα θα είναι τα Χανιά όπου στις 9.30 το πρωί θα συναντηθεί με εργαζόμενους στο Εργοστάσιο της ΔΕΗ  στην Ξυλοκαμάρα, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί την αγορά της πόλης και θα συνομιλήσει με πολίτες  στο Ναυτικό Μουσείο, στιο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Αύριο, Τρίτη 13 Ιουνίου, στο Ρέθυμνο, στις 10 το πρωί θα έχει σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους και στις 11:30 θα παραστεί στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ηράκλειο, όπου στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό, στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, θα βρεθεί στο Λασίθι, όπου στις 10:30 θα συναντηθεί με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Στις 11:00 θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης και θα έχει συνομιλία με πολίτες.

Στις 12:00 θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Φοίνικας» (Μακρύς Γιαλός), στις 13:00 θα συνομιλήσει με πολίτες στο λιμάνι της Σητείας (πλατεία), ενώ στις 16:00 θα συναντηθεί με ξενοδοχοϋποαλλήλους και εργαζόμενους στην εστίαση στον Άγιο Νικόλαο (Λίμνη Αγίου Νικολάου) και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση