HomeΕΚΛΟΓΕΣΣε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στις Μοίρες

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στις Μοίρες

Πλήθος κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κεντρική Πλατεία των Μοιρών, εγκαινιάστηκαν χθες τα νέα γραφεία της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Φαιστού στις Μοίρες. Σε μια τελετή, που εξελίχθηκε σε πολιτική συγκέντρωση ο Γραμματέας της Δ.Ο. Γιάννης Κυριακάκης, όπως και τα υπόλοιπα μέλη υποδέχθηκαν τα δεκάδες μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαιστού.

egainiapasokmoires-2 egainiapasokmoires-3

Στη διάρκεια της τελετής ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, ύστερα από απόφαση της Δ.Ο. Φαιστού, απένειμε, μαζί με το Γραμματέα και τα Μέλη της Δ.Ο., τιμητική πλακέτα τον συνταξιούχο οδοντίατρο Δημήτρη Παπαδοβασιλάκη, τιμώντας στο πρόσωπο του τους χιλιάδες ανθρώπους του Ηρακλείου, που εδώ και δεκαετίες, από το 1974 και μετά παραμένουν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

egainiapasokmoires-4 egainiapasokmoires-5

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες στελέχη, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ από τη Μεσαρά, οι εκλεγμένοι και εκ νέου υποψήφιοι Βουλευτές Ελένη Βατσινά και Φραγκίσκος Παρασύρης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Γιώργης Ξυλούρης, Φραγκίσκος Λαμπρινός, Χρήστος Στρατάκης Ελένη Μαραγκάκη, Αμαλία Βεϊσάκη και Σάντυ Χαλκιδάκη, ενώ ο Λάμπρος Βαμβακάς και Παύλος Μπαριτάκης λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, αποστέλλοντας τα δικά τους μηνύματα για τη συνέχιση του αγώνα ως τις 25 του Ιούνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση