HomeHL-SportsΟ Αμπάντα, ο Μπαλογιάννης και η εκκρεμότητα στην θέση του αριστερού μπακ

Ο Αμπάντα, ο Μπαλογιάννης και η εκκρεμότητα στην θέση του αριστερού μπακ

Ενώ το θέμα της παραμονής του Μπαλογιάννη παραμένει ανοικτό, ο ΟΦΗ έχει ανοικτές τις κεραίες του για την θέση του αριστερού μπακ με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να είναι πάντα σε προτεραιότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις μεταγραφικές ανάγκες του ΟΦΗ να είναι λίγες και συγκεκριμένες μέχρι στιγμής, μια από τις θέσεις που πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, είναι εκείνη του αριστερού μπακ.

Ως γνωστόν, ο ΟΦΗ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη για την ανανέωση του συμβολαίου του όμως παράλληλα με την δική του υπόθεση, έχει ανοικτές κεραίες και για άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Όπως είχε αποκαλύψει το Gentikoule, ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα του ΟΦΗ είναι και ο Λερόι Αμπάντα με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή να έχει εντυπωσιάσει με την φανέλα της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον ΟΦΗ δεν σκοπεύουν να τραβήξει η υπόθεση του αριστερού μπας μιας και μπήκαμε ήδη στον Ιούνιο και εφόσον δεν δώσει την απάντηση του σύντομα ο Μπαλογιάννης, τότε θα ενεργοποιηθούν όλα τα πλάνα που είναι ήδη σε εξέλιξη με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση