HomeΕΚΛΟΓΕΣΕπίσκεψη του Γαβριήλ Τσουντάνη στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης

Επίσκεψη του Γαβριήλ Τσουντάνη στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης

Και στη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνης και στη Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνης πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γαβριήλ Τσουντάνης.

Ειδικότερα, συναπαντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη κα. Μαίρη Λιονή, με την οποία συζήτησε μια πληθώρα θεμάτων, τα οποία αφορούσαν τα πεπραγμένα της Περιφέρειας Κρήτης την τελευταία δεκαετία, σε συνεργασία με διάφορους φορείς, συλλόγους και σωματεία που συμμετέχει ο κ. Τσουντάνης.

Σημαντικό μέρος της συζήτησης, σε ένθερμο κλίμα, έγινε και για την υποψηφιότητα του κ. Τσουντάνη, καθώς και για τους λόγους που συμμετέχει πιο ενεργά στην πολιτική σκηνή, ενώ έπεσαν στο τραπέζι ιδέες και σχέδια για το επόμενο διάστημα σε σχέση με υποδομές αλλά και προγράμματα που μπορούν να δρομολογηθούν με τη βοήθεια της Περιφέρειας.
Παράλληλα, ο κ. Τσουντάνης συναντήθηκε και με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνης, κα. Μαρία Καββάλου, με την οποία γνωρίζεται και συνεργάζεται πολλά χρόνια.
img_6060
Πιο συγκεκριμένα, έχουν συνεργαστεί μέσω των Συλλόγων Γονέων, Ειδικού Σχολείου και Ατόμων με Αυτισμό, την Ένωση Γονέων Νομού Ρεθύμνου, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες θεματικές δράσεις και η εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι αμοιβαία.

Η ενασχόληση του κ. Τσουντάνη με την πολιτική, αναμένεται να δώσει νέες βάσεις στις μεταξύ τους μελλοντικές συζητήσεις.