Μια βραδιά σύγχρονου χορού από τους Δανάη και Διόνυσος στις Πατσίδες
Την Πέμπτη 18 Μαΐου

Μια βραδιά σύγχρονου χορού από το χορευτικό ντουέτο Δανάη και Διόνυσος πραγματοποιείται την Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 7:30 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πατσίδων.
Το διάσημο χορευτικό ντουέτο που έχει πολλές σημαντικές διεθνείς συνεργασίες στις αποσκευές τους και παραστάσεις στα Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Νάπι, το κορίτσι και η φούσκα».
Πρόκειται για μια ιστορία μιας μαγευτικής φιλίας ανάμεσα σε ένα κορίτσι κι ένα μυστήριο αλλά οικείο πλάσμα, ένα έργο για όλες τις ηλικίες. Το Farisa εμπνέεται από την έννοια του προσκυνήματος, τα ζώα και τα φυσικά τοπία της Ισπανίας. Πώς μπορούν να συναντηθούν δύο ξεχωριστές τροχιές και να ταξιδέψουν μαζί, πώς μπορεί να σπάσει η ιεραρχία ζώου και ανθρώπου;
Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ.Κωστοπούλου.
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.