HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ ΚΟΕ τίμησε τον Λευτέρη Αυγενάκη, η αθλητική οικογένεια αναγνωρίζει το έργο του

Η ΚΟΕ τίμησε τον Λευτέρη Αυγενάκη, η αθλητική οικογένεια αναγνωρίζει το έργο του

Γεμάτο αθλητική ζωή το Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ηράκλειο σφύζει από αθλητική ζωή, από διοργανώσεις, αγώνες και εκδηλώσεις και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Λευτέρης Αυγενάκης, παραβρέθηκε σε αρκετές απ’ αυτές:

-στο Λίντο, για την Ημερίδα Αγωνιστικών Κατηγοριών Κολύμβησης, με τον νέο υπερσύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας led, όπου και τιμήθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία,

-στην εκδήλωση του ΑΟ Τρίτων με τις βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητριών και αθλητών της πρότυπης κολυμβητικής ακαδημίας του για το 2022 και

-στο ΒΑΚ όπου διεξάγονται οι αγώνες μπαράζ του τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ γυναικών, μια γιορτή του γυναικείου βόλεϊ με οικοδεσπότη τον ΟΦΗ, παρακολουθώντας τη νίκη των κοριτσιών του ΟΦΗ επί του Νηρέα Χίου.

Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε πως «επί 4 χρόνια στο Υφυπουργείο Αθλητισμού δουλέψαμε σκληρά και παράξαμε έργο, φροντίζοντας για την ενίσχυση κάθε αθλήματος, ανεξαρτήτως δημοφιλίας.

Μπορεί ένας πρώτος κύκλος να κλείνει, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τα απτά αποτελέσματα σε όλο το αθλητικό μας οικοδόμημα και την αναγνώρισή τους από την αθλητική οικογένεια».

346475732_937185234156764_8293230025840150823_n 345887754_808472390883609_6966803533611676290_n

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

ΓΕΜΑΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σφύζει από αθλητική ζωή το Ηράκλειό μας, πάλλεται καθημερινά στα γήπεδα, στα γυμναστήρια και στα κολυμβητήρια!

Επί 4 χρόνια στο Υφυπουργείο Αθλητισμού δουλέψαμε σκληρά και παράξαμε έργο, φροντίζοντας για την ενίσχυση κάθε αθλήματος, ανεξαρτήτως δημοφιλίας. Μπορεί ένας πρώτος κύκλος να κλείνει, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τα απτά αποτελέσματα σε όλο το αθλητικό μας οικοδόμημα και την αναγνώρισή τους από την αθλητική οικογένεια!

-Στο Λίντο πραγματοποιείται αυτό το διήμερο η Ημερίδα Αγωνιστικών Κατηγοριών Κολύμβησης και μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΑΚΗ, Λευτέρη Ζερβό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, βρεθήκαμε στην έναρξη των αγώνων, στους οποίους χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φόρα ο νέoς, υπερσύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας led.

Ευχαριστώ θερμά την γ’ Αντιπρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Αλεξία Μαρίνη – Δραμητινού, καθώς και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΕ για την τιμή που μου έκαναν. Για την βράβευση αναγνώρισης όσων κάναμε για τον αθλητισμό αυτή την 4ετία.

-Ο Α.Ο. Τρίτων βράβευσε τις κορυφαίες και τους κορυφαίους της πρότυπης κολυμβητικής ακαδημίας του για το 2022. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιου, στους προπονητές, τους γονείς που στηρίζουν και φυσικά στους αθλητές για τις επιτυχίες και τη διαρκή προσφορά τους στην κολύμβηση του Ηρακλείου.

-Στο ΒΑΚ διεξάγονται από την Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή οι αγώνες μπαράζ του τουρνουά ανόδου στην Α2 βόλεϊ γυναικών. Μια γιορτή του γυναικείου βόλεϊ με οικοδεσπότη τον ΟΦΗ, όπου συμμετέχουν ακόμα η Ένωση Ιλίου, ο Φοίβος Μελισσίων, ο Νηρέας Χίου και η Ίριδα Άργους.

Εξαιρετικά τα κορίτσια του ΟΦΗ μας με τον Νηρέα, νίκησαν, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν.

Ο αθλητισμός μας αλλάζει!

Προχωράμε μαζί!

Σταθερά, μπροστά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση