HomeHL-9Τρία νέα μέτρα εξαγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τρία νέα μέτρα εξαγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η οικονομία στο επίκεντρο της σημερινής θεματικής εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας. Προαναγγέλλεται η παρουσίαση μέτρων για νέους, ιδιοκτήτες ακινήτων και δημοσίους υπαλλήλους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ εξειδικεύει το απόγευμα στην Ελευσίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τρία νέα μέτρα που θα αφορούν στη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων.

Σε συνέντευξή του στη Real News ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι «Η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα» και χαρακτηρίζει ανεφάρμοστο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 Στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η δεύτερη θεματική εκδήλωση για τους βασικούς στόχους της επόμενης 4ετίας. Μετά την Υγεία, σειρά παίρνει η Οικονομία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνομιλεί με πολίτες σε μία ανοικτή συζήτηση για την παραγωγική Ελλάδα του 2023-2027.
Όπως λένε τα γαλάζια στελέχη, η ΝΔ συνεχίζει να μιλά προγραμματικά.
Ήδη ο πρωθυπουργός έχει δώσει το περίγραμμα για τους βασικούς άξονες του σχεδίου αυτού.
Μεταξύ άλλων: αυξήσεις μισθών και συντάξεων και περαιτέρω μείωση της φορολογίας.

Μάλιστα, απόψε αναμένονται και ακόμα 3 «εκπλήξεις» σε σχέση με όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Πρόκειται για μέτρα πλήρως κοστολογημένα, όπως τονίζεται και θα αφορούν το 1ο τους νέους, το 2ο τους ιδιοκτήτες ακινήτων και το 3ο τους δημοσίους υπαλλήλους – με έμφαση στους χαμηλόμισθους, στις θέσεις ευθύνης και σε όσους έχουν παιδιά.

Η εκδήλωση θα γίνει στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Κ. Μητσοτάκης: «Η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα»

«Η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα», επισημαίνει στη συνέντευξή του στη Real News ο πρωθυπουργός και τονίζει πόσο καθοριστική είναι η κάλπη της 21ης Μαΐου, καθώς είναι εκείνη που -όπως λέει- θα κρίνει ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογραμμίζει για ακόμα μία φορά τη συνέπεια λόγων και έργων της παράταξής του, αποδομεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως ανεφάρμοστο, καταλογίζει ξανά «προσωπικές εμμονές» στον Νίκο Ανδρουλάκη και στέλνει εκ νέου μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι: «θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι μπορεί να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και να προκύψει Tσίπρας “από την πίσω πόρτα”».

Διαφήμιση
Διαφήμιση