HomeΕΚΛΟΓΕΣΕκλογές 2023: «Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» το νέο όνομα του κόμματος Εμφιετζόγλου

Εκλογές 2023: «Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» το νέο όνομα του κόμματος Εμφιετζόγλου

Παραμένει ο Μπογδάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κόμμα Εμφιετζόγλου προχώρησε σε αλλαγή του ονόματός του προκειμένου να λάβει το πράσινο φως από τον Αρειο Πάγο για να κατέβει στις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του κόμματος, από εδώ και στο εξής θα φέρει το όνομα του ιδρυτή του, «Πρόδρομος Εμφιετζόγλου».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του iefimerida ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος συνεργάστηκε με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του αντιπροέδρου, παραμένει στο κοινό σχήμα.

Η ανακοίνωση του Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Η Πατριωτική Ένωση θεωρεί απολύτως νόμιμη την ονομασία και το έμβλημά μας και απαράδεκτη, παράνομη την απόφαση του Αρείου Πάγου.

Χρέος μας όμως είναι να επιλέξουμε μια ονομασία για τις επόμενες εκλογές που δεν θα μπορεί κατά κανένα τρόπο να απορρίψει ο Άρειος Πάγος ούτε οι μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη – Ντόρας – Γεραπετρίτη.

Όθεν επελέγη το όνομα:

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Σημειώνεται ότι όταν δικαιωθούμε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα επανέλθει και το «Ήλιος της Βεργίνας» και το «Πατριωτική Ένωση».

-Ο-

Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Το μπλόκο από τον Αρειο Πάγο

Υπενθυμίζεται πως το κόμμα «Πατριωτική Ένωση», των Κωνσταντίνου Μπογδάνου-Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, δεν έλαβε το πράσινο από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, λόγω συμβόλου και ονόματος.

Εις βάρος του κατατέθηκε προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»-ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ, στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος-Εμφιετζόγλου τού «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα.

Επιπλέον, κρίθηκε πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο και, εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση