HomeHL-TOPΚάθοδος πολιτικών αρχηγών στην… Κρήτη την εβδομάδα των εκλογών

Κάθοδος πολιτικών αρχηγών στην… Κρήτη την εβδομάδα των εκλογών

Στις πλατείες οι ομιλίες των Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου με τους πολιτικούς αρχηγούς να πραγματοποιούν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησαν από την Κρήτη τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις αφήνοντας όμως για το τέλος την πόλη του Ηρακλείου.

Την τελευταία εβδομάδα των εκλογών αναμένεται να περάσουν από το Ηράκλειο οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί με την μάχη να… κρίνεται στις πλατείες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο την Δευτέρα 15 Μαΐου όπου και θα δώσει την προεκλογική του ομιλία στην πλατεία των Λιονταριών.

Λίγα 24ωρα αργότερα, και συγκριμένα την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία στο Ηράκλειο καθώς θα μιλήσει στους Κρητικούς την Παρασκευή 19 Μαΐου στην πλατεία Ελευθερίας.

Την άλλη βδομάδα στο νησί Κουτσούμπας και Βαρουφάκης

Νωρίτερα, αναμένεται να βρεθούν στην Κρήτη δύο ακόμα πολιτικοί αρχηγοί.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, να πραγματοποιεί ανοιχτή συγκέντρωση στην οδό Ίδης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Την επόμενη ημέρα, ξεκινά η διήμερη περιοδεία στο νησί του γενικού γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Ο κ. Βαρουφάκης θα επισκεφθεί και τις τέσσερις μεγάλες πόλεις του νησιού πραγματοποιώντας ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση