HomeCity GuideΣυναυλία με τους String Demons στο «Heraklion Arts and Culture»

Συναυλία με τους String Demons στο «Heraklion Arts and Culture»

Από τον Κωνσταντίνο και την Λυδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η συναυλία με τους String Demons που παρουσιάστηκε στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» τον Σεπτέμβριο του 2018, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» είναι πλέον διαθέσιμη στο κανάλι πολιτισμού Heraklion Arts and Culture  και στην ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://youtu.be/4GKLJE1xqeg

Ο Κωνσταντίνος και η Λυδία παρουσίασαν το πρόγραμμα τους στα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στο Ηρώδειο και σε πολλά μέρη στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μάγεψαν. Με το βιολί της Λυδίας και το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, με εμπνεύσεις που προέρχονται από όλα τα είδη της μουσικής, ακόμα και από τη βυζαντινή μελωδία, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια μοναδική παράσταση. .

Διπλωματούχοι και οι δύο με άριστα παμψηφεί και με πρώτο βραβείο, ξεκίνησαν το 2014 τη διαδρομή τους και γρήγορα έφτασαν να δίνουν sold out συναυλίες στο δικό τους φανατικό κοινό, δημιουργώντας μικρά και μεγάλα μουσικά θαύματα.

Η Λυδία και ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης, είναι οι «δαίμονες» των εγχόρδων, που μπορούν να πατούν γερά στην κλασική μουσική τους παιδεία και γι’ αυτό να εκτινάσσονται σε όλα τα είδη της μουσικής.

Φεστιβάλ Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του «Heraklion Arts and Culture» on demand

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση