HomeHL-SportsPlay – outs: Πέντε ομάδες στην… τσίτα για τους βαθμούς της νίκης!

Play – outs: Πέντε ομάδες στην… τσίτα για τους βαθμούς της νίκης!

Το ντέρμπι... παραμονής του Ιωνικού με τον ΠΑΣ δεσπόζει στα play-Outs χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι που να... καίγονται για τη νίκη στην 5η αγωνιστική.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ημέρα πριν την 7η αγωνιστική των play-Offs και το μεγάλο ντέρμπι για τη διεκδίκηση του τίτλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ υπάρχει η 5η αγωνιστική των play-Outs.

Εκεί όπου οι Λεβαδειακός, Ιωνικός, Λαμία, ΠΑΣ και ακόμα και ο Παναιτωλικός θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Με κοινή ώρα έναρξης (19.15) το Σάββατο ο Αστέρας υποδέχεται την ομάδα της Λαμίας, ο Ατρόμητος τον ΟΦΗ, ο Ιωνικός τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός την ομάδα του Λεβαδειακού.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα έχει διαθέσιμους για τον αγώνα με τη Λαμία τους Γκαρντάφσκι, Μπενίτο και Βαλιέντε (για τον αγώνα του Σαββάτου για τα play-Outs).

Η Λαμία θα έχει επιστροφές στην αποστολή της (όπως του Μανούσου) αλλά και τον νεαρό φορ Κοντονίκο να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν.

Γενικά χωρίς απρόοπτα και με πάνω – κάτω γνωστές απουσίες θα παίξει η Λαμία με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Κορνέζος, Αντέτζο, Ασκόφσκι, Ντε Βινσέντι, Τόσιτς και Ρόμανιτς.

Ο ανέτοιμος Ροτάριου, πλην των μακροχρόνια απόντων Στρούγγη, Κιβρακίδη, είναι η μόνη ουσιαστική απουσία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, που θα έχει στις τάξεις του τον Κώστα Μπαλογιάννη για το ματς στο Περιστέρι.

Δεν πρόλαβε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος ακολούθησε μόνο ένα μέρος της προπόνησης. Στον ΟΦΗ συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης και οι Γρίβας και Σηφάκης. Θεραπεία έκανε ο Τοράλ.

Εκτός αποστολής οι Σωτηρίου, Μπιφουμά, Ντζου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Stoiximan Super League: Σιδηρόπουλος στο Παναιτωλικός-Λεβαδειακός, Φωτιάς στο Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Στον Ιωνικό ο Φαντιγκά είναι εκτός αποστολής, διότι έχει συμπληρώσει 4 κάρτες στα 4 πρώτα ματς των play-Outs.

Ο Κάνιας τελικώς παρά το πρόβλημά του με τις ενοχλήσεις μπήκε αποστολή.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος θα έχει στην διάθεσή του τον Ριένστρα.

Πολλές είναι οι απουσίες που μετράει η ομάδα της Ηπείρου, αφού ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καραχάλιο, Αλ. Λώλη, Λέο, Φοφανά, Ν. Λώλη, Τσάβο, Κιάκο, Τσίρη, Κύρκο και Μουστάκα.

Επιστροφές μετρά ο Παναιτωλικός, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησής του με τον Λεβαδειακό, καθώς οι Χουχούμης και Μαλής αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Αναστασίου.

Ο οποίος όμως δεν θα έχει τον Μλάντεν, ενώ νοκ άουτ παραμένουν οι Μπακάκης, Νταγκό, Λιάβας και Χατζηθεοδωρίδης.

Ο τελευταίος μπήκε μεν στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος.

Νοκ άουτ από το ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό τέθηκε ο Βήχος του Λεβαδειακού, καθώς ο νεαρός μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Εκτός παραμένoυν οι Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Νταμπό, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Σαβιέρ, Αγγελόπουλος και ενώ για τους Βοιωτούς επιστρέφουν οι Δούμτσιος και Τόρο.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play-Outs

Σάββατο 29 Απριλίου

19.15: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (COSMOTE SPORTS TV 2)
19.15: Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (NS4)
19.15: Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTE SPORTS TV 1)
19.15: Ατρόμητος – ΟΦΗ (NS2)

Η βαθμολογία των play-outs (μετά την 4η αγωνιστική)

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 34
8. Ο.Φ.Η. 34
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 29
10. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 27
12. ΛΑΜΙΑ 26
———————–
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 25
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 23

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Play-Offs και Play-Outs, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:
– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play-Offs / Play-Outs αθροιστικά).
– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Play-Offs / Play-Outs αθροιστικά).
– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση