HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Σέβη Βολουδάκη στον σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα

Η Σέβη Βολουδάκη στον σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των πολιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη συνάντηση που είχε σήμερα η Σεβη Βολουδάκη με τον διευθυντή κ. Εμμ. Κουτσάκη και τους εργαζόμενους στον σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν άμεσα με τα προβλήματα των πολιτών και την όσο το δυνατόν πιο ομαλή επίλυσή τους, την υποστελέχωση των υπηρεσιών και την συνεχή αύξηση των αναγκών.

Συζητήθηκαν επίσης πιο γενικά θέματα επικαιρότητας όπως η αύξηση των τιμών στην ενέργεια, και το σχεδιο β’ της κυβέρνησης της ΝΔ για επαναλειτουργία των εργοστασίων λιγνίτη προκειμένου να περιοριστεί ο αντίκτυπος της ενεργειακής κρίσης στην Ελλάδα και να συγκρατηθούν οι τιμές, μια πρωτοβουλία την οποία είχε υποστηρίξει από πολύ νωρίς και θερμά και ο Μανούσος Βολουδάκης. Η κ. Βολουδάκη μίλησε και για την ανάγκη μακροχρόνιου, συνολικού ενεργειακού σχεδιασμού από τη ΡΑΕ για ολόκληρο το νησί. «Πρέπει να ξέρουμε πόση ενέργεια θα παράγεται από τη διασύνδεση με τα δυο καλώδια και πόση θα παράγεται και από ποια εργοστάσια στην Κρήτη, ώστε να είναι ο πολίτης σε θέση να γνωρίζει τι μέλλει γενεσθαι» σημείωσε η κ. Βολουδάκη.

Το απόγευμα, η κ. Βολουδάκη είχε μια πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με νέους των Χανίων, σε κεντρικό καφέ του ενετικού λιμανιού

sevi_voloudaki_27_4_neoi_4

Διαφήμιση
Διαφήμιση