HomeHL-SportsΟΦΗ: Ανανέωσε με τον Κώστα Γιαννούλη για ακόμα μία σεζόν

ΟΦΗ: Ανανέωσε με τον Κώστα Γιαννούλη για ακόμα μία σεζόν

Στον ΟΦΗ για ακόμα μία σεζόν θα παραμείνει ο Κώστας Γιαννούλης με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι γνωστό πως στον ΟΦΗ σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης σεζόν με τον στόχο της κορυφή των play-outs να παραμένει σε πρώτο πλάνο για τη τρέχουσα χρονιά.

Σε πρώτη φάση, έχει μπει μπρος στο θέμα των ανανεώσεων αλλά και των επεκτάσεων στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και μετά την περίπτωση του Νίκου Μαρινάκη, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ακόμα μία ανανέωση.

Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Ο 35χρονος αμυντικός αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ και ο ΟΦΗ θέλει να διατηρήσει τέτοιους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός κι ένας εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Κώστας Γιαννούλης, θα φοράει τα ασπρόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2024.

Εντάχθηκε στο ρόστερ τον Ιανουάριο του 2019, έχει ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 100 συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ και αποτελεί πλέον έναν από τους μακροβιότερους ποδοσφαιριστές της νέας εποχής, με συνολικά πάνω από 380 επίσημους αγώνες στην καριέρα του.

Έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με όλες τις στιγμές που έχει ζήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ για τον ίδιο, ο ΟΦΗ αποτελεί πλέον την ομάδα, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση