HomeΕΛΛΑΔΑΣταυρούπολη: Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σε γκράφιτι με… φτερά αγγέλου

Σταυρούπολη: Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σε γκράφιτι με… φτερά αγγέλου

Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε σήμερα το γκράφιτι προς τιμήν του Αλέξανδρου Νικολαΐδη που θα κοσμεί στο εξής τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Σταυρούπολης,  έξι μήνες μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη που «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο.

nikolaidis-grafiti-1

Πρόκειται για το σχολείο από το οποίο αποφοίτησε το 1997 ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και ο καλλιτέχνης Μάριος Σιμόπουλος αποφάσισε με αυτή την κίνηση να αποτίσει έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον σπουδαίο Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ζωγράφισε την φιγούρα του με δύο φτερά αγγέλου.

nikolaidis-grafiti-2 nikolaidis-grafiti-3

Στο σημείο βρέθηκε η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, μαζί με τα δύο τους παιδιά και σε ανάρτησή της ευχαρίστησε θερμά τόσο τον καλλιτέχνη για τη δημιουργία όσο και τον δήμαρχο Σταυρούπολης για την πρωτοβουλία του να φτιάξουν ένα έργο που θα «θυμίζει» τον μεγάλο αθλητή στο πέρασμα του χρόνου.

nikolaidis-grafiti-4

Δείτε την ανάρτηση:

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση