HomeHL-CultureNicolas Cage: Έφαγε ζωντανές κατσαρίδες για τις ανάγκες μια ταινίας

Nicolas Cage: Έφαγε ζωντανές κατσαρίδες για τις ανάγκες μια ταινίας

«Τρώγοντας έντομα καταπολεμούμε την παγκόσμια πείνα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκολας Κέιτζ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φάει ξανά κατσαρίδες. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι το να φάει δύο ζωντανές κατσαρίδες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμωδίας του 1988 «Vampire’s Kiss» είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην καριέρα του. «Δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό», δήλωσε ο Κέιτζ.

Στην ταινία, ο ηθοποιός υποδύεται έναν κριτικό λογοτεχνίας που πείθεται ότι είναι βαμπίρ. Το σενάριο της ταινίας προέβλεπε αρχικά να καταπιεί ο ηθοποιός ένα ωμό αυγό, αλλά ο Κέιτζ επέμεινε να καταπιεί μια κατσαρίδα. Όπως είπε ο ίδιος: «Θεώρησα ότι θα ήταν μια πετυχημένη σκηνή. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν την κατσαρίδα να μπαίνει στο στόμα μου, αντιδρούν πραγματικά…».

Στη νέα ταινία του Κέιτζ, «Renfield», ο συμπρωταγωνιστής του, Nicholas Hoult, είναι αυτός που τρώει κατσαρίδες. Αν και σε αυτή την περίπτωση, οι κατσαρίδες δεν ήταν πραγματικές.

«Οι κατσαρίδες που έφαγα σε αυτή την ταινία ήταν καραμέλες», δήλωσε ο Hoult. Αν και ο Κέιτζ δεν θα ξαναφάει έντομα μπροστά στην κάμερα, ανέφερε ότι η κατανάλωση εντόμων θα μπορούσε να λύσει ένα πραγματικό πρόβλημα.

«Αν μπορούσατε να απαλλαγείτε από τη φοβία σας να τρώτε έντομα, θα μπορούσατε να λύσετε την παγκόσμια πείνα. Υψηλή πρωτεΐνη, καθόλου λίπος, εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, αφθονία. Είναι παντού! Αλλά όχι, δεν πρόκειται να συμβεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

skai.gr