HomeHL-LifestyleΜάθιου Ρις για την Kέρι Ράσελ: Eυτυχώς το φλερτ στα γυρίσματα «έπιασε»

Μάθιου Ρις για την Kέρι Ράσελ: Eυτυχώς το φλερτ στα γυρίσματα «έπιασε»

Tα ρομάντζα στον χώρο εργασίας μπορεί να είναι καταστροφικά, τόνισε ο ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μάθιου Ρις μίλησε για το ειδύλλιο με την Kέρι Ράσελ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Americans», αποκαλύπτοντας ότι προσέγγισαν τη σχέση τους με προσοχή και φόβο.

Ο Ρις και η Ράσελ υποδύθηκαν ένα ζευγάρι Ρώσων μυστικών πρακτόρων της KGB στην επιτυχημένη σειρά του FX. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2013, λίγο μετά την έναρξη προβολής της σειράς, και έκτοτε είναι μαζί.

Κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης στο Page Six στο Paley Center for Media, ο ηθοποιός μίλησε για τον διστακτικό χαρακτήρα του εργασιακού τους ειδυλλίου. «Ήμασταν και οι δύο σε μια ηλικία  για να πούμε «ξέρετε, τα ρομάντζα στον χώρο εργασίας μπορεί να είναι καταστροφικά». Οπότε, νομίζω ότι προσεγγίστηκε με προσοχή και μεγάλη ανησυχία».

Ο Rhys παραδέχτηκε ότι εξακολουθούσε να υπάρχει ένα στοιχείο διασκέδασης και ενθουσιασμού στη σχέση τους, παρά την προσοχή που επέδειξαν. «Δόξα τω Θεώ, δούλεψε!» αναφώνησε, με τη Ράσελ να επαναλαμβάνει τη φράση του.

Η χημεία του ζευγαριού στην οθόνη ήταν αδιαμφισβήτητη και το ρομάντζο τους στην πραγματική ζωή είχε θετικό αντίκτυπο στο «The Americans». Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της το 2013 και έτρεξε για έξι σεζόν, κερδίζοντας την αναγνώριση των κριτικών και μια τεράστια βάση θαυμαστών.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και συνεχίζει να συνεργάζεται σε διάφορα έργα.

Protothema.gr