HomeHL-CultureWelcome to Derry: Ανακοινώθηκαν 4 ηθοποιοί για το prequel του «It»

Welcome to Derry: Ανακοινώθηκαν 4 ηθοποιοί για το prequel του «It»

Οι ταινίες «It» ήταν απίστευτα επιτυχημένες στο box office

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επερχόμενη σειρά prequel του «It» από το HBO Max με τίτλο «Welcome to Derry», ανακοίνωσε την προσθήκη των τεσσάρων πρώτων μελών του καστ. Οι Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk και James Remar θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά, αν και συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την πλοκή και τους χαρακτήρες κρατούνται προς το παρόν μυστικές.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα «It» του Stephen King και επεκτείνοντας τον κόσμο που δημιούργησε ο σκηνοθέτης Andy Muschietti στις ταινίες μεγάλου μήκους It και It Chapter Two, η σειρά Welcome to Derry διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με την επιτυχημένη σειρά τρόμου. Οι ταινίες It ήταν απίστευτα επιτυχημένες στο box office, συγκεντρώνοντας συνολικά πάνω από 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως μετά την κυκλοφορία τους.

Αν και δεν είναι σαφές πώς το Welcome to Derry θα ενταχθεί στο υπάρχον σύμπαν του It, η προσθήκη αυτών των ταλαντούχων ηθοποιών είναι βέβαιο ότι θα φέρει ένα νέο επίπεδο ίντριγκας και ενθουσιασμού στην πολυαναμενόμενη σειρά.

Η Taylour Paige είναι περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στην ταινία Zola, ενώ ο Jovan Adepo έχει εμφανιστεί στο Babylon και στο The Leftovers. Ο Chris Chalk έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες All Dirt Roads Taste of Salt και Perry Mason, ενώ ο James Remar είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Oppenheimer και Dexter.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση