HomeHL-LifestyleΣασμός: Ο Ευθύμης δρομολογεί σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού

Σασμός: Ο Ευθύμης δρομολογεί σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού

Aπόψε στις 21:00 στον ALPHA

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», η πρόθεση του Μανόλη να παραδώσει το όπλο στην αστυνομία πανικοβάλλουν τον Μαθιό και την Καλλιόπη, που αποφασίζουν να δράσουν ακαριαία. Ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερα ανήσυχος καθώς γνωρίζει πως ο Οδυσσέας έχει ανακαλύψει το μυστικό του.

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη δεν είναι ενθαρρυντικά, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Παύλο για την κατάρα που βαραίνει τις οικογένειές τους. Ο Ευθύμης δρομολογεί σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού, την ώρα που ο τελευταίος προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας για να ανακτήσει το όπλο. Τα πράγματα, όμως, για εκείνον δεν θα εξελιχθούν για ακόμη μία φορά όπως τα περιμένει.

Δείτε το τρέιλερ

Πρωταγωνιστούν:Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής. Στον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη. Στον ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.
Παίζουν:Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Διαφήμιση
Διαφήμιση