HomeHL-LifestyleΟ Τζέρεμι Ρένερ στέκεται πλέον στα πόδια του – Οι αναρτήσεις μετά την περιπέτεια υγείας

Ο Τζέρεμι Ρένερ στέκεται πλέον στα πόδια του – Οι αναρτήσεις μετά την περιπέτεια υγείας

Δείτε τις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τζέρεμι Ρένερ συνεχίζει να εκπλήσσει γιατρούς και θαυμαστές, αφού τρεις μήνες μετά από το σοβαρό ατύχημα που παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή του, έκανε την εμφάνισή του πάνω σε ηλεκτροκίνητο όχημα.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ ανήρτησε φωτογραφίες από τη δημόσια έξοδό του σε θεματικό πάρκο των ΗΠΑ, το οποίο επισκέφθηκε με μέλη της οικογένειάς του.

renner

Μάλιστα διακρίνεται να στέκεται όρθιος κρατώντας στο χέρι του ένα μπαστούνι για να στηρίζεται. Να σημειωθεί ότι ο πρωταγωνιστής των Anengers έσπασε τριάντα κόκκαλα και τραυμάτισε τον πνεύμονα και στο συκώτι του όταν έχασε την ισορροπία του και πέρασε από πάνω του ένα μικρό εκχιονιστικό όχημα. Το ατύχημά του την Πρωτοχρονιά είχε σοκάρει όλο τον κόσμο.

rener2

Ο 52χρονος ηθοποιός αναρρώνει πλέον ταχύτατα, παρά τους αρχικούς φόβους των γιατρών ότι μπορούσε να μείνει ανάπηρος. Τρεις μήνες μετά ο ίδιος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε κατά τον τραυματισμό του στη διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφο Νταϊάν Σόγιερ.

Ο ίδιος έχοντας καλή διάθεση, ανεβάζει συνέχεια βίντεο στα social media δείχνοντας την πρόοδο που κάνει ώστε να ανακάμψει και να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση.

Ο ίδιος παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, έπειτα από έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για το ιδιωτικό του μηχάνημα, το οποίο γλίστρισε στο χιόνι όταν το φρένο έκτακτης ανάγκης του δεν λειτούργησε. Τότε, ο άνδρας προσπάθησε να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του.

O Ρένερ υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων του – συμπεριλαμβανομένων 30 σπασμένων οστών.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση