HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣDead Ringers: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου θρίλερ με πρωταγωνίστρια τη Rachel Weisz

Dead Ringers: Κυκλοφόρησε το trailer του νέου θρίλερ με πρωταγωνίστρια τη Rachel Weisz

Η σειρά είναι μια σύγχρονη αναπαράσταση της ταινίας του 1988 του David Cronenberg

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ «Dead Ringers», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Rachel Weisz σε διπλό ρόλο ως δίδυμες αδελφές.

Η σειρά είναι μια σύγχρονη αναπαράσταση της ταινίας του 1988 του David Cronenberg και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Prime Video στις 21 Απριλίου σε περισσότερες από 240 χώρες και περιοχές παγκοσμίως.

Στο «Dead Ringers», η Weisz υποδύεται τους διπλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους των Elliot και Beverly Mantle, δίδυμων αδελφών που μοιράζονται τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ναρκωτικών, των εραστών και της προθυμίας τους να ξεπεράσουν τα όρια της ιατρικής ηθικής για να φέρουν στο προσκήνιο τη γυναικεία υγειονομική περίθαλψη. Η σειρά διαθέτει ένα ταλαντούχο σύνολο ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των Britne Oldford, Poppy Liu, Michael Chernus, Jennifer Ehle και Emily Meade. Για τη σειρά έχουν προγραμματιστεί έξι επεισόδια.

Τη δημιουργία, το σενάριο και την παραγωγή της μίνι σειράς έχει αναλάβει η Alice Birch, μια σεναριογράφος και θεατρική συγγραφέας που έχει βραβευτεί από τους κριτικούς και έχει εργαστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως Normal People, Succession και The Wonder. Ο σκηνοθέτης Sean Durkin σκηνοθέτησε τα δύο πρώτα επεισόδια και συν-σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ενώ παράλληλα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Η σειρά ήταν συμπαραγωγή των Amazon Studios και Annapurna Television.

Η κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφιών για το Dead Ringers είχε προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές της Rachel Weisz και των ψυχολογικών θρίλερ. Η Weisz είναι γνωστή για τις δυνατές ερμηνείες της σε ταινίες όπως The Favourite, Disobedience και Black Widow, και η συμμετοχή της στη σειρά αναμένεται να τραβήξει μεγάλη προσοχή.
skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση