HomeCity GuideΝέες διαδικτυακές πρεμιέρες τον Απρίλιο στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Νέες διαδικτυακές πρεμιέρες τον Απρίλιο στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Heraklion Arts and Culture

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ψηφιακά ταξίδια πολιτισμού συνεχίζονται και τον μήνα Απρίλιο στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture.

Οι έξι ζώνες θέασης θα φιλοξενήσουν νέες παραγωγές, τις όποιες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, είτε κατά την διάρκεια της πρεμιέρας τους, είτε on demand, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλες τις παράγωγες του καναλιού.
Με μια μικρή διαφοροποίηση στις ήμερες των on line προβολών, λόγω τις εορτής του Πάσχα, το ραντεβού μας παραμένει καθημερινά με όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών του Απριλίου

Δευτέρα 3, Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στις 20:00, στην Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» θα προβληθεί το 5ο Φεστιβάλ Πιάνου του Δήμου Ηρακλείου, το όποιο πραγματοποιήθηκε το 2021 στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στις 20:00 θα προβληθεί η παράσταση «Από τον Scarlatti στον Weill» – Η μεταμόρφωση του κλασσικού τραγουδιού σε 300 χρόνια. Η soprano Σύλβια Στρούθου και ο πιανίστας Ορέστης Κουσαθανάς παρουσιάζουν τραγούδια από τα μέσα του 17ου αιώνα μέχρι και τις αρχές του 20ου αιώνα.

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στις 20:00 θα παρακολουθήσουμε τον πιανίστα Mάνο Κιτσικόπουλο στην παράσταση με τίτλο «Metabasis: Life, Death and Afterlife»

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 στις 20:00 η πιανίστρια διεθνούς φήμης Αλεξία Μουζά, θα παρουσιάσει τα έργα Χάυντν, σονάτα σε Ντό μείζονα Hob.XVI/50 Σούμπερτ, σονάτα σε Λά ελλασσωνα, D. 784 Μπετόβεν, σονάτα σε Ντό μειζονα, έργο 53, «Waldstein»

 Δευτέρα 17 Απριλίου 2023
Σταυρακάκης Μιχάλης «Cretan Mandolin Quartet»
Η μουσική παράσταση που παρουσιάστηκε στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στο πλαίσια του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» θα είναι διαθέσιμη στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

 Τετάρτη 19 Απριλίου 2023
Συναυλία: Χειμερινοί Κολυμβητές
Η μουσική παράσταση που παρουσιάστηκε στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» θα είναι διαθέσιμη στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

 Δευτέρα 24 Απριλίου 2023
Συναυλία «Περιοδεία Εντός» Κώστας Λειβαδάς – Ανδριάννα Μπάμπαλη
Η συναυλία του Κώστα Λειβαδά και της Ανδριάννας Μπάμπαλη, που παρουσιάστηκε στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν», θα είναι διαθέσιμη στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

 Τετάρτη 26 Απριλίου 2023
Συναυλία Haig Υazdjian «100 Χρόνια μνήμης»
Η συναυλία, αφιέρωμα στην Μικρασιατική Καταστροφή, που παρουσιάστηκε στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί» θα είναι διαθέσιμη στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση