HomeHL-9Παραιτείται από το Ευρωκοινοβούλιο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Παραιτείται από το Ευρωκοινοβούλιο ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στη θέση του ο Νίκος Παπανδρέου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε τις διαδικασίες για την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του εστάλη το σχετικό e-mail για την εκκίνηση της διαδικασίας, καθώς θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ που θα γίνουν την 21η Μαΐου, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.

Áíïéé÷ôÞ óõæÞôçóç ìåôáîý õðïøçößùí åõñùâïõëåõôþí ãéá ôï ìÝëëïí ôçò Åõñþðçò åíüøåé ôùí Åõñùåêëïãþí ôïõ 2019 ìå èÝìá, "ÐïéÝò ðñïêëÞóåéò áíôéìåôùðßæåé ç ÅõñùðáúêÞ ¸íùóç (Üíïäïò áêñïäåîéÜò, ïéêïíïìéêÞ êñßóç, Ýëëåéììá äéáöÜíåéáò, êëéìáôéêÞ áëëáãÞ) êáé ðþò èá åßíáé ç åðüìåíç ìÝñá;" ôçí ÐáñáóêåõÞ 3 ÌáÀïõ 2019. Óôçí óõæÞôçóç óõììåôåß÷áí ïé: Êùíóôáíôßíêá Êïýíåâá, ÕðïøÞöéá ÅõñùâïõëåõôÞò ÓÕÑÉÆÁ, ¶ííá - ÌéóÝë Áóçìáêïðïýëïõ õðïøÞöéá ÅõñùâïõëåõôÞò ÍÄ, Íßêïò ÐáðáíäñÝïõ õðïøÞöéïò ÅõñùâïõëåõôÞò ÊÉÍÁË, Âáóßëçò Óùôçñüðïõëïò õðïøÞöéïò ÅõñùâïõëåõôÞò Ôï ÐïôÜìé. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Στη θέση Ανδρουλάκη ο Νίκος Παπανδρέου

Τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να καταλάβει ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, καθώς η Εύα Καϊλή παραμένει υπό κράτηση για το σκάνδαλο του Qatargate.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση